kalapresence.hr Monogram

Clutch proglasio Kalu Presence jednom od najboljih PPC tvrtki u Zagrebu za 2021. godinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Vrijeme čitanja: 2 minute

Kala Presence digitalna je marketinška agencija koju čini tim mladih, ali iskusnih stručnjaka. Iskustvo smo izgradili na međunarodnom tržištu, a sada sva stečena znanja uspješno primjenjujemo i na domaćem tržištu. U Kali Presence prihvaćamo i uspješno rješavamo sve digitalne izazove naših klijenata.

Nadilazimo i podižemo standarde te pronalazimo inovativna rješenja koja svima olakšavaju poslovanje i život. Naša agencija za digitalno oglašavanje svakom novom projektu pristupa s potpunom predanošću i visokom stručnošću bez obzira na to je li u pitanju mala ili velika tvrtka, odnosno manji ili veći projekt.

Ponosni smo na rezultate koje ostvarujemo, kao i na priznanja koja dobijemo na temelju tih rezultata. Jedno takvo priznanje došlo je od platforme Clutch. Naime, ​​Clutch je uvrstio Kalu Presence na listu vodećih PPC tvrtki u Zagrebu za 2021. godinu.​​ Clutch je etablirana B2B platforma za korisničke recenzije koja pomaže tvrtkama diljem svijeta da se povežu se s drugim tvrtkama koje im mogu pružiti optimalna poslovna rješenja za povećanje učinkovitosti i produktivnosti.

Naš je cilj uvijek biti najbolji u pružanju digitalnih usluga, znanja i vještina te uvijek biti korak ispred na tržištu digitalnog marketinga. A ovo priznanje odličan je vjetar u leđa te postignuće na koje se ponosimo.

„Počašćeni smo što je naša stalna predanost kvaliteti i zadovoljstvu korisnika prepoznata i oduševljeni što nas je Clutch odabrao kao vodeću tvrtku!“ – Matej Jambrović, direktor Kale Presence

Naši cijenjeni klijenti znaju da na vrijeme donosimo opipljive rezultate. Zahvalni smo i na vremenu koje su uložili u pozitivne povratne informacije na našem Clutch profilu. Evo što je jedan sretan klijent rekao o našoj suradnji:

„Ovo je prava i poštena agencija. Ne koriste nikakve black hat taktike!“ – Andrew Young, predsjednik i direktor tvrtke Core and More Technologies

Zadovoljstvo nam je ponuditi vam vrhunske usluge PPC oglašavanja. Obratite nam se i dominirajmo zajedno!

Naši radovi.  Istražite kolekciju projekata u kojima smo pomogli našim klijentima da postignu željene rezultate.

Pretplatite se na Newsletter.

Budite u toku s novostima.