+385958158171 info@kalapresence.hr

 

NAJBOLJA SEO I FACEBOOK ADS RADIONICA U GRADU

 

Recept za uspjeh: jednom dnevno Facebook Adsi, jednom dnevno SEO!

 

Što ti želimo reći? Da je riječ o dvije jednodnevne radionice na kojima ćeš naučiti ono što većina digitalne ekipe još nije spoznala. Sa SEO-om startamo 8.12., a Facebook je na meniju 15.12.

   

Dok drugi ispijaju kavu na špici, ti ćeš upijati digitalna znanja neprocjenjive vrijednosti.

Svaka radionica traje 8 sati…ali, bez brige, bit će vremena i za kofeinski napitak! Što kažeš na to odvalimo najprije 4 sata, pauziramo 20 minuta i onda se još četiri sata bacimo na posao? Tako smo si zamislili naša subotnja druženja. Obje radionice sastojat će se od predavanja, strastvene diskusije i praktične primjene usvojenih znanja i vještina.

Broj polaznika morali smo ograničiti na brojku 6. Zašto? Kada nas je manje, bolje se uči. Znate onu što više, to veselije? E pa sada…volimo se šaliti, ali ne kada pokušavamo naučiti ozbiljne stvari poput SEO i Facebook Ads trikova!

Koliko cijenimo naše radionice? Cijena SEO i Facebook Ads radionice prava je sitnica u odnosu na to što ćete naučiti. Na naš račun će možda sjesti 1100 kuna + PDV, ali u vašim glavama će dugoročno ostati mnogo više kapitala u obliku znanja koja će vas na domaćem i stranom tržištu rada učiniti konkurentnijim SEO & Facebook Ads stručnjakom.

Prihvacate sve uvjete poslovanja?

10 + 3 =

Datum održavanja

tekst tekst tekst tekst tekst tekst

 

Adresa Radionice

tekst tekst tekst tekst tekst

Trajanje Radionica

tekst tekst tekst tekst tekst

TKO ĆE VAM PREDAVATI?

Predavač je jedan, ali vrijedan! Ekonomist i digitalni marketingaš, Matej Jambrović, prenijet će vam sve hackove koje je naučio od svjetske klase. Tijekom 10 dugih godina, marljivo je slušao što SEO gurui poput Ryan Stewarta, Matt Diggitya i Brian Williea imaju za reći. Mateja također možete upitati kako je to voditi marketinšku agenciju koja većinom posluje sa stranim američkim klijentima.

   

KAKVE POLAZNIKE TRAŽIMO?

Već radiš kao SEO i/ ili Facebook expert, ali imaš osjećaj da stagniraš? Nema frke, mi ćemo te pogurnuti u pravcu usavršavanja i naučiti vještinama koja imaju samo najbolji u industriji!

Tražimo baš tebe ako imaš osnovna ili napredna znanja iz SEO-a & Facebook Adsa, minimalno godinu dana iskustva u navedenom te ako ti je cilj svladati najnovije tehnike digitalnog oglašavanja.

 

 

TVOJE SUPERMOĆI po ZAVRŠETKU RADIONICA

Nakon što te oboružamo vrijednim znanjima, osjećat ćeš se kao Digitalni Superman

  • Imat ćeš znanja o SEO-u i FB Adsima koja ima malo tko na prostorima Lijepe Naše
  • Biti ćeš konkurentan na stranom (američkom) tržištu
  • U Hrvatskoj nećeš biti samo konkurentan, nego ćeš konkurekciju srediti dok kažeš keks

tko što zašto kako

A sada malo konkretnije!

Vezano za SEO

Preduvjet pohađanja radionice je da znaš što je meta title, meta description, H1 i H2 tagovi… Mi te želimo naoružati naprednim on-page tehnikama (TF-IDF analizom, content clusterom …), link buildingom, Google My Business optimizacijom. Općenito govoreći SEO vještinama koje su aktualne u 2018./2019. godini te uz pomoć kojih možeš rangirati bilo gdje na svijetu!

Vezano za Facebook Advertising

Nećemo pametovati o organic reachu, kako boostati post ili voditi više Facebook stranica odjednom. Otkrit ćemo ti kako generirati leadove i učiniti klijente sretnima povećanjem prodaje njihovih proizvoda ili usluga. Dat ćemo ti odgovor na pitanje što Facebook algoritam voli, zašto možda ne doživljava tvoje Adse te objasniti kako su dobar copy i vizual samo pola puta do uspjeha na aukciji Facebookovih reklama!

To nije sve! Imamo i BONUS za naše mahere!

Nećemo vas poslati doma praznih ruku! Dobit ćete provjerene kanale za daljnje usavršavanje, pristup Slack grupi svih polaznika u kojoj nas možete pitati što god vam padne na um. Uskoro ćemo povećati naš tim što znači da vam ovo ujedno može biti i prilika za novi posao u fantastičnom okruženju agencije koja svoje dijelovanje širi izvan hrvatskih granica.

15 + 13 =

PRIJAVI SE! IMAJ NAJBRŽI PRST!

U prijavi na radionice morate biti brzi i spretni, a mi vam garantiramo da ćete rezultatima biti i više nego sretni! Broj polaznika je ograničen na već spomenutu brojku 6 stoga ne časite niti časa! Ispunite formu kako bismo se ugledali, družili i učili 8.12. i 15.12.2018.

Digitalni superheroji, vidimo se!

Nazovite nas!
Pošaljite upit
Share This