PRILAGOĐENE STRATEGIJE

Privucite publiku u svim fazama prodaje

Preciznim strategijama sadržajnog marketinga i kreativnim, ciljanim sadržajem privući ćemo Vašu ciljnu publiku i ostvariti komunikaciju s njima u svim fazama prodaje. Pomoći ćemo Vam izgraditi čvrstu vezu s ciljnom publikom kako biste dugoročno postigli bolje rezultate prodaje, povećali broj posjetitelja Vaše web stranice i izgradili iznimno jak, prepoznatljiv brand.

Content marketing tim Kale Presence tim je iskusnih profesionalaca i kreativaca koji će pravim riječima i kvalitetnim sadržajem pričati Vašu priču, predstavljati Vaš brand na najbolji mogući način, reflektirati Vašu stručnost i profesionalnost te prodrijeti do Vaše ciljne publike.

Jer na kraju krajeva, korisnici će Vas kroz priču najlakše upoznati i najlakše razviti povjerenje prema Vašem brandu, a Vi ćete se kroz pomno kreiran, relevantan i zanimljiv sadržaj istaknuti kao glavni stručnjak i autoritet u svojem području.

Sadržajni marketing je neizostavan marketinški alat na Vašem putu prema vrhu, a naš iskusan kreativni tim pouzdan partner koji će Vas tamo i odvesti.

“Mučim se s pisanjem blogova za svoj web, nemam ideja ni ‘žicu’ za pisanje.”

“Vremenski mi je nemoguća misija voditi tvrtku i razmišljati o pripremi sadržaja za web stranicu.”

Ne znam u kojem smjeru ići sa svojim sadržajem da tvrtku predstavim na dobar način.”

Imam osjećaj da svi pišu isto, ja želim unijeti nešto novo i drugačije u svoj sadržaj.”

KREATIVNOST I ZNANJE

Što Vam Kala Presence nudi?

Svrha content marketinga, odnosno sadržajnog marketinga jest kreiranje relevantnog, privlačnog i kvalitetnog sadržaja koji će se kontinuirano distribuirati online, kroz Vašu web stranicu i druge online platforme, te na taj način privući ciljnu publiku, ostvariti poslovne ciljeve i afirmirati Vaš brand. Naš tim će se pobrinuti da taj sadržaj Vašoj publici pruži iznimnu vrijednost, da Vas prezentira kroz zanimljivu i jedinstvenu priču i tako stvori jak, prepoznatljiv brand.
01

Ciljana i individualna sadržajna strategija

Svaki brand je poseban, svaka tvrtka drugačija, a ciljevi poslovanja individualni, pa stoga i svaka sadržajna strategija treba biti potpuno individualna, a Vaš sadržaj jedinstven. S nama će Vaši tekstovi i vizuali uvijek biti originalni, prilagođeni Vašem brandu, Vašim proizvodima i uslugama te načinu na koji se želite prezentirati.

02

Različite vrste sadržaja

Naš tim za sadržajni marketing ne ograničava se samo na jednu vrstu sadržaja. Uvijek smo otvoreni prema novim opcijama i mogućnostima, različitim platformama i vrstama tekstova. Stvaramo vrhunski sadržaj te smo specijalizirani za pisanje bloga za Vaše web stranice, e-knjiga (elektroničkih knjiga), kreiranje infografika, video sadržaja i još mnogo toga.

03

Svjež i zanimljiv sadržaj

Vaši potencijalni klijenti traže provjerene i konkretne informacije, a naš tim će se pobrinuti da ih i dobiju. Stvaramo vrhunski, jedinstven, privlačan i koristan sadržaj kojim pričamo priču o Vašem brandu i angažiramo Vašu ciljnu publiku kako bismo privukli više posjetitelja na Vašu web stranicu i vodili ih kroz sve faze prodaje.

04

Brand kojem se vjeruje

Naš kreativni content marketing tim je tu da kroz ciljan i kvalitetan content marketing naglasi Vašu profesionalnost, vjerodostojnost i posvećenost zadovoljstvu korisnika, kao i kvaliteti Vaših usluga ili proizvoda. Sve što izađe iz naše kreativne riznice ima za cilj poboljšati rezultate Vašeg poslovanja i izgraditi Vam snažan brand.

Kako content marketing pomaže Vašem poslovanju?

Jedinstvena vrijednost

Vrijednost snažnog branda i odnosa povjerenja s publikom već je poznata i dokazana na tržištu. Jaki brandovi i brandovi kojima kupci vjeruju su oni koji opstaju na tržištu, a sadržajni marketing jedan je od najboljih načina za izgraditi upravo takav brand. Riječi imaju nevjerojatnu moć, a naš sadržajni marketing usmjerit će tu moć na pravo mjesto i dosegnuti pravu publiku.
Content ili sadržajni marketing jedinstven je način promocije jer kroz sadržaj koji objavljujete korisnicima zapravo stavljate na raspolaganje sadržaj kojeg sami već žele i traže. To je sadržaj kojeg sami odlučuju pregledati, sadržaj koji im nudi odgovore na česta pitanja, kao i rješenja za njihove probleme. Za marketing sadržaja tako možemo reći da je nenametljiv, suptilan i poželjan način promocije.
Zanimljivost, edukativnost, konkretne informacije, jedinstvena poslovna priča, sve će to privući nove korisnike na Vaš web, kao i zadržati te kontinuirano intrigirati postojeće korisnike. A veći broj novih posjetitelja koji se kontinuirano vraćaju na Vaš web znači i dugoročno veći broj potencijalnih kupaca.
Dijeljene sadržaja kroz razne web stranice, društvene mreže i druge online platforme postalo je uobičajeno u današnje doba, a vrlo je važno i za Vaše poslovanje. Uz vrhunski, zanimljiv i jedinstven sadržaj kojeg kreiramo za Vas, sama publika će Vas na kraju promovirati kroz dijeljenje tog sadržaja sa svojim online kontaktima.

Kala Presence nam je uspješno optimizirala sadržaj i poboljšala pozicije na Google-u. Njihovo istraživanje ključnih riječi i sadržaj bili su visoke kvalitete. Promet i angažman su se povećali. Tijek rada bio je vrlo učinkovit.

Ana Musa marketing menadžerica agencije Factory za razvoj mobilnih aplikacija i web stranica
Izgradite i Vi snažan brand i razvijte čvrst odnos sa svojom publikom uz vrhunski sadržajni marketing i iskusan kreativni tim.

Naš proces content
marketinga

Analiza postojećeg sadržaja i sadržajnog marketinga

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/6

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.