O nama

Full-service
digitalna agencija.

S jedne strane mladost i kreativnost, s druge strane stručnost i iskustvo, a povrh svega velika motiviranost i posvećenost. To su riječi kojima bih opisao svoj tim i mislim da je to kombinacija karakteristika koji svaki šef – a i klijent – može poželjeti. Zapravo, znam da jest.

Mi smo digitalna agencija koju pokreće upravo takav tim mladih, ali iskusnih stručnjaka. Zajedno smo rasli, širili se, gradili i nadograđivali svoje usluge, usavršavali se i, za svoje klijente – dominirali. Dominacija je riječ koja se provlači kroz cijelo naše poslovanje i kroz rad kojeg obavljamo za klijente, a na kraju krajeva, dominacija je ono što obećavamo i sebi i njima. Ali za nas to nije samo obična riječ, nešto što govorimo da zvučimo opasno. U Kali Presence je to poput lajtmotiva koji nam je u isto vrijeme pokretač i motivator, ali i krajnji cilj svakog projekta.

Dominacija je riječ koja kod nas označava i timski rad. Jer bez timskog rada teško da bismo danas bili agencija kakva jesmo ili mogli pričati o dominaciji. Kod nas je svatko autoritet u svom području rada, ali isto tako zna kako svoja specifična znanja i strategije integrirati zajedno s ostatkom tima, te stvoriti jedan master plan kojim ćemo – a što drugo nego – izdominirati.

Pa krenimo onda. Dobrodošli u Kalu Presence!

Matej Jambrović, CEO

Višegodišnje iskustvo u digitalnom marketingu

Iskustvo smo stvarali i gradili na međunarodnom tržištu, a sva stečena znanja sada uspješno primjenjujemo i na domaćem tržištu.

150+ Projekata

Za nas nijedna misija nije nemoguća misija. Bez obzira na lokaciju i vrstu tržišta, za svoje klijente dominiramo i nastavit ćemo dominirati uvijek.

10000+ sati usavršavanja

Glavna osobina svakog člana Kala tima jest želja za učenjem, razvojem i potpunim ovladavanjem svog područja rada.

Što možete očekivati od nas?

Zaista puno toga, jer kada kažemo da smo full-service agencija, to i mislimo. Od web dizajna, preko SEO optimizacije i PPC oglašavanja, pa do vođenja društvenih mreža, naša usluga je cjelovita, a strategija sveobuhvatna.

No, isto tako, usmjereni smo i na stvaranje dobre suradnje i odnosa povjerenja, te težimo biti više od samo Vaše marketinške agencije. Na nas uvijek možete računati, obratiti nam se s pitanjima te nas gledati kao partnera u rastu. Jer Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

PARTNER

Zagreb digital agency network member badge dark

TKO SMO MI?

Tim koji razmišlja van okvira

Matej J.

CEO

Pavla M.

Account Manager

Davor R.

SEO Specialist

Magdalena H.

SEO Specialist

Daniel Š.

Account Manager

Marko S.

Content Manager

Stella D.

Business Development Manager

Marija B.

Facebook Ads Specialist

Bruno M.

Web Developer

Ivana Š.

ClickUp Champion

Iva K.

Account Manager

Tin B.

SEO Specialist

Tvoje mjesto te čeka!

KARIJERA U KALI PRESENCE

Sviđa ti se što čuješ i vidiš? Želiš nam se pridružiti?

Kala Presence uvijek nastoji biti jednostavna i profesionalna u svakodnevnoj komunikaciji. „Less is more“ je princip kojim se vodimo.

Poštujemo tuđi rad i mišljenje, ali volimo i izaći van okvira standarda i pronaći inovativna rješenja koja će svima olakšati život.

Možda ponekad tražimo puno, ali trudimo se i dati puno zauzvrat. Želimo da se svi zaposlenici Kale Presence osjećaju ugodno, motivirano i da s osmijehom dolaze na posao.

Ako je ovo sredina u kojoj se vidiš, a učenje, napredovanje i stvaranje su tvoj cilj, možeš nam se javiti na posao@kalapresence.hr i pokazati tko si, što si i zašto bi baš ti trebao/la biti dio Kala Presence tima.

CV volimo pročitati, ali ne moramo biti službeni. Snimi glasovnu poruku, video, GIF, TikTok – što god želiš – i predstavi nam se. ☺

Veselimo se upoznati te! 
P.S. Diskrecija zajamčena.

Partnerstva