O nama

Full-service
digitalna agencija.

S jedne strane mladost i kreativnost, s druge strane stručnost i iskustvo, a povrh svega velika motiviranost i posvećenost. To su riječi kojima bih opisao svoj tim i mislim da je to kombinacija karakteristika koji svaki šef – a i klijent – može poželjeti. Zapravo, znam da jest.

Mi smo digitalna agencija koju pokreće upravo takav tim mladih, ali iskusnih stručnjaka. Zajedno smo rasli, širili se, gradili i nadograđivali svoje usluge, usavršavali se i, za svoje klijente – dominirali. Dominacija je riječ koja se provlači kroz cijelo naše poslovanje i kroz rad kojeg obavljamo za klijente, a na kraju krajeva, dominacija je ono što obećavamo i sebi i njima. Ali za nas to nije samo obična riječ, nešto što govorimo da zvučimo opasno. U Kali Presence je to poput lajtmotiva koji nam je u isto vrijeme pokretač i motivator, ali i krajnji cilj svakog projekta.

Dominacija je riječ koja kod nas označava i timski rad. Jer bez timskog rada teško da bismo danas bili agencija kakva jesmo ili mogli pričati o dominaciji. Kod nas je svatko autoritet u svom području rada, ali isto tako zna kako svoja specifična znanja i strategije integrirati zajedno s ostatkom tima, te stvoriti jedan master plan kojim ćemo – a što drugo nego – izdominirati.

Pa krenimo onda. Dobrodošli u Kalu Presence!

Matej Jambrović, CEO

Višegodišnje iskustvo u digitalnom marketingu

Iskustvo smo stvarali i gradili na međunarodnom tržištu, a sva stečena znanja sada uspješno primjenjujemo i na domaćem tržištu.

150+ Projekata

Za nas nijedna misija nije nemoguća misija. Bez obzira na lokaciju i vrstu tržišta, za svoje klijente dominiramo i nastavit ćemo dominirati uvijek.

10000+ sati usavršavanja

Glavna osobina svakog člana Kala tima jest želja za učenjem, razvojem i potpunim ovladavanjem svog područja rada.

Što možete očekivati od nas?

Zaista puno toga, jer kada kažemo da smo full-service agencija, to i mislimo. Od web dizajna, preko SEO optimizacije i PPC oglašavanja, pa do vođenja društvenih mreža, naša usluga je cjelovita, a strategija sveobuhvatna.

No, isto tako, usmjereni smo i na stvaranje dobre suradnje i odnosa povjerenja, te težimo biti više od samo Vaše marketinške agencije. Na nas uvijek možete računati, obratiti nam se s pitanjima te nas gledati kao partnera u rastu. Jer Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

PARTNER

Zagreb digital agency network member badge dark

KARIJERA U KALI PRESENCE

Sviđa ti se što čuješ i vidiš? Želiš nam se pridružiti?

Kala Presence uvijek nastoji biti jednostavna i profesionalna u svakodnevnoj komunikaciji. „Less is more“ je princip kojim se vodimo.

Poštujemo tuđi rad i mišljenje, ali volimo i izaći van okvira standarda i pronaći inovativna rješenja koja će svima olakšati život.

Možda ponekad tražimo puno, ali trudimo se i dati puno zauzvrat. Želimo da se svi zaposlenici Kale Presence osjećaju ugodno, motivirano i da s osmijehom dolaze na posao.

Ako je ovo sredina u kojoj se vidiš, a učenje, napredovanje i stvaranje su tvoj cilj, možeš nam se javiti na posao@kalapresence.hr i pokazati tko si, što si i zašto bi baš ti trebao/la biti dio Kala Presence tima.

CV volimo pročitati, ali ne moramo biti službeni. Snimi glasovnu poruku, video, GIF, TikTok – što god želiš – i predstavi nam se. ☺

Veselimo se upoznati te! 
P.S. Diskrecija zajamčena.

Partnerstva