KVALITETNA INTERNET RJEŠENJA

Izrada web stranica

Kvalitetna web stranica te ugodno korisničko iskustvo nezaobilazne su stavke svakog ozbiljnog poslovanja. Kala Presence je agencija za digitalni marketing koja zna kako kvalitetno izraditi web stranice ili web shopove.

Ako izaberete nas za poboljšanje Vaše postojeće web stranice ili izradu nove, konačni rezultat će biti estetski atraktivna i kvalitetna web stranica. Za svakog Vašeg korisnika i potencijalnog kupca kreirat ćemo web stranicu u kojoj će uživati, na kojoj će pronaći sve potrebne informacije te će njegovo iskustvo pretraživanja ili kupovine biti brzo, jednostavno i ugodno.

Kod izrade web stranica pratimo svjetske trendove i Vaše želje, a koristeći niz platformi, naprednih tehnologija, web aplikacija i prilagođenih vrsta web dizajna konačni rezultat najbolji je dokaz naše kvalitete.

PRODAJA NIKAD NIJE BILA LAKŠA

Izrada web trgovine/ web shopa

Posljednjih je godina većina korisnika promijenila svoje kupovne navike stoga je web shop postao ključan element svakog uspješnog poslovanja. Ako i sami trebate kvalitetan web shop, naš tim specijaliziran za izradu web shopova kreirat će estetski privlačan i visoko funkcionalan web shop koji će vam donijeti brojne posjetitelje, a time i konverzije. Cijena izrade web shopa ovisi o mnogo faktora o kojima ćemo rado porazgovarati s Vama tijekom inicijalnog upoznavanja.

Izrada web trgovine često je velik izazov što zbog kompleksnosti procesa, što zbog same cijene. Kala Presence će po cijenama koje Vaš budžet može pratiti, kreirati web trgovinu koja će privući pozornost i Vama povećati prodaju. Naš tim stručnjaka kombinira kreativnost s tehničkom stručnošću kako bi stvorio funkcionalne i estetski privlačne web trgovine prilagođene svim Vašim željama i potrebama.

NAJPOPULARNIJI CMS NA TRŽIŠTU

Izrada web stranica u WordPressu

Kala Presence ima bogato iskustvo u izradi web stranica u WordPressu. WordPress je popularan sustav pomoću kojeg možete izgraditi estetski privlačne i kvalitetne internet stranice. WordPress nudi široku ponudu tema i templatea te opciju custom prilagodbe, a ova platforma nudi i SEO optimizaciju web stranice.

Naš iskusni tim dizajnera i programera uvažit će Vaše želje te kreirati kvalitetnu i privlačnu stranicu koju potom sami možete održavati putem WordPressa ako se za to odlučite.

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU

Cijena izrade web stranica

Svjesni smo da je svim našim postojećim i potencijalnim klijentima cijena izrade web stranice vrlo važna stavka. Cijena izrade web stranice jedno je od najčešćih pitanja, ali kako ovisi o mnogo faktora ne možemo Vam dati univerzalan odgovor. Ono što želimo istaknuti jest da je svaki naš projekt drugačiji te potpuno prilagođen pojedinom klijentu.

Iz tog razloga, nakon inicijalnog kontakta dogovaramo poziv na kojem se upoznajemo s Vašim idejama, željama i ciljevima koje web stranica treba ispuniti. Upoznavanje s Vama i Vašom tvrtkom najbolji je način da osiguramo da web stranica odgovara Vama i Vašem poslovanju.

Nakon službenog upoznavanja znat ćemo što točno trebate te ćemo ponudu prilagoditi Vašim željama i potrebama, ali i Vašem budžetu. Bez obzira na to želite li web shop ili WordPress web stranicu, naš cilj je pružiti visokokvalitetna rješenja po Vama prihvatljivoj cijeni.

CILJAJTE VISOKO, DOŽIVITE RAZLIKU.

Web stranica za tvrtke koje ne pristaju na izgovore.

Kao poslovna osoba, osoba s idejom, ciljem i planom, kao vlasnik ili direktor tvrtke ili agencije, zasigurno se ne zadovoljavate s nečim što je samo dobro. U protivnom ne biste bili tu gdje ste danas.

Mi Vam zato nećemo dati dobru ili dovoljno dobru web stranicu jer se ni mi u našem vlastitom agencijskom poslovanju nikada nismo s time zadovoljavali. Oduvijek smo ciljali bolje i više, jer je to uvijek moguće.

Istina je da Vam mnoge agencije danas mogu izraditi web stranicu koja će funkcionirati sasvim u redu i izgledati pristojno. No je li to ono što Vi želite? Ako je Vaš odgovor ne, onda ste na pravom mjestu. Jer kada je Vaš web u pitanju, mi ne smišljamo izgovore, nego stvaramo prilagođena programska rješenja i profitabilne web stranice.

“Agencija mi opet kasni s isporukom web stranice.”

Ne mogu samostalno uređivati web. Za svaku najmanju promjenu moram zvati agenciju.”

“Web stranica mi se sporo učitava.”

“Dogovorena cijena izrade web stranice odjednom je porasla bez konkretnog objašnjenja zašto.”

“Web na mobitelu izgleda potpuno neprilagođeno i loše.”

NAPREDNA WEB I PROGRAMSKA RJEŠENJA.

Što sve web dizajn i izrada web stranice kod nas uključuju?

Web dizajn tim agencije Kala Presence fokusiran je na izradu web stranice koja će predstavljati optimalno rješenje za Vaše poslovanje. U tom procesu koristimo niz platformi, naprednih tehnologija, web aplikacija i prilagođenih vrsta web dizajna za što bolje korisničko iskustvo. Prema Vašim zahtjevima i potrebama kreiramo kompleksna ili jednostavnija web rješenja, web trgovine, CMS web stranice kojima i sami možete upravljati, te brinemo za redovno održavanje web stranica i nudimo web hosting uslugu. Neke od platformi s kojima radimo su:
01

WordPress

Vrhunski CMS web sustav putem kojeg Vam omogućujemo vrlo jednostavno upravljanje web stranicom i održavanje web stranica, te kroz kojeg i sami možete dodavati sadržaj web stranice.

02

Shopify

Platformu Shopify Plus koristimo za izradu web trgovina, a osobito je dobro prilagođena za potrebe većih web trgovina.

03

Shop + ERP + CRM

Povežite svoju web trgovinu sa centralnim skladištem ili upravljajte svojim kupcima iz Vašeg CRM-a. Ili oboje.

04

Custom rješenja za web

Za razvoj kompleksnijih softverskih rješenja, sve napredne prilagodbe, promjene ili dizajn web stranice koji želite, uvijek smo Vam na raspolaganju!

PRILAGOĐENA RJEŠENJA, STVARNI REZULTATI.

Kako web stranica pomaže Vašem poslovanju?

Kvalitetna web stranica omogućuje Vam dominaciju lokalnim ili nacionalnim tržištem, kao i širenje poslovanja na svjetskoj razini. Postanite vidljiviji te tako proširite mrežu potencijalnih kupaca.

Kroz profesionalnu izradu web stranice i ažurno održavanje, pobrinut ćemo se da je Vaša internet stranica prvi i najbolji izvor informacija o Vama, Vašim uslugama i proizvodima.
Uz web stranicu koja nudi relevantne informacije, osigurava laku dostupnost Vaših proizvoda/usluga, te nudi mogućnost jednostavnog kontakta, pomoći ćemo Vam da stvorite odnos povjerenja s korisnicima i izgradite kredibilitet Vaše tvrtke.
Uz našu izradu web stranice, otvaraju Vam se mogućnosti dodatne te vrlo isplative promocije poput SEO optimizacije kojom možete značajno povećati vidljivost i posjećenost weba, PPC oglašavanja (Google i Facebook oglasa) te content marketinga.
Vaša web stranica vrlo često je prva točka kontakta s potencijalnim kupcima te odraz vašeg poslovanja. Uz našu web stranicu modernog dizajna, Vaš vizualni identitet i brand bit će istinski odraz Vaše profesionalnosti te ulijevati povjerenje kupcima.

Web stranica je postala znatno vidljivija nakon redizajna, a porasla je interakcija s korisnicima na društvenim mrežama. Kala Presence je unijela energiju u projekt, kao i trenutačne trendove u industriji. Klijenti mogu očekivati profesionalnog, fleksibilnog partnera koji brzo reagira.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić
Intuitivan web
dostupan je i Vama.

Promjenite:

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces izrade web stranica

Analiza vaše potrebe

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

Prilagođena rješenja i stvarni rezultati

Posljednji projekti izrade web stranica

Iza nas su brojni projekti izrada web stranica, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Od jednostavnih do kompleksnih rješenja, svako od njih predstavlja jedinstvenu viziju pojedinog klijenta i njegovog područja djelovanja i, što je najvažnije, unapređuje njegovo poslovanje
PROVJERENE TEHNOLOGIJE

Prilagođeni tržištu i suvremenim potrebama korisnika

Pri izradi web stranica koristimo inovativne, moderne tehnologije kako bismo uvijek bili ukorak s promjenjivim tržištem te Vam ponudili suvremena i optimalna web rješenja.
i_shopify-28303c

Shopify

i_php-336791-01

PHP

Logomark

Laravel

WooCommerce

Cloud Platform

WordPress

ZATRAŽITE PONUDU

Cijena izrade web stranice

Svjesni smo da je svim našim postojećim i potencijalnim klijentima cijena izrade web stranice vrlo važna stavka. To je i jedan od glavnih upita kojeg dobivamo. No, ono što želimo istaknuti jest da je gotovo svaki naš web dizajn ili web shop projekt drugačiji te potpuno prilagođen pojedinom klijentu.

Iz tog razloga, nakon inicijalnog kontakta dogovaramo poziv na kojem se upoznajemo s Vašim idejama, željama i ciljevima koje web stranica treba ispuniti. Upoznavanje s Vama i Vašom tvrtkom najbolji je način da osiguramo da web stranica odgovara Vama i Vašem poslovanju. Nakon toga ćemo napraviti ponudu i dati Vam sve potrebne informacije.

Faktori cijene izrade web stranice

Sama web dizajn cijena rijetko kada je fiksna te najčešće ovisi o veličini i vrsti projekta. Cijenu određujemo prema individualnom projektu, a neki od glavnih faktora su:

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.