CILJAJTE VISOKO, DOŽIVITE RAZLIKU.

Web stranica za tvrtke koje ne pristaju na izgovore.

Kao poslovna osoba, osoba s idejom, ciljem i planom, kao vlasnik ili direktor tvrtke ili agencije, zasigurno se ne zadovoljavate s nečim što je samo dobro. U protivnom ne biste bili tu gdje ste danas.

Mi Vam zato nećemo dati dobru ili dovoljno dobru web stranicu jer se ni mi u našem vlastitom agencijskom poslovanju nikada nismo s time zadovoljavali. Oduvijek smo ciljali bolje i više, jer je to uvijek moguće.

Istina je da Vam mnoge agencije danas mogu izraditi web stranicu koja će funkcionirati sasvim u redu i izgledati pristojno. No je li to ono što Vi želite? Ako je Vaš odgovor ne, onda ste na pravom mjestu. Jer kada je Vaš web u pitanju, mi ne smišljamo izgovore, nego stvaramo prilagođena programska rješenja i profitabilne web stranice.

“Agencija mi opet kasni s isporukom web stranice.”

Ne mogu samostalno uređivati web. Za svaku najmanju promjenu moram zvati agenciju.”

“Web stranica mi se sporo učitava.”

“Dogovorena cijena izrade web stranice odjednom je porasla bez konkretnog objašnjenja zašto.”

“Web na mobitelu izgleda potpuno neprilagođeno i loše.”

NAPREDNA WEB I PROGRAMSKA RJEŠENJA.

Što sve web dizajn i izrada web stranice kod nas uključuju?

Web dizajn tim agencije Kala Presence fokusiran je na izradu web stranice koja će predstavljati optimalno rješenje za Vaše poslovanje. U tom procesu koristimo niz platformi, naprednih tehnologija, web aplikacija i prilagođenih vrsta web dizajna za što bolje korisničko iskustvo.

Prema Vašim zahtjevima i potrebama kreiramo kompleksna ili jednostavnija web rješenja, web trgovine, CMS web stranice kojima i sami možete upravljati, te brinemo za redovno održavanje web stranica i nudimo web hosting uslugu.

Neke od platformi s kojima radimo su:

01

WordPress

Vrhunski CMS web sustav putem kojeg Vam omogućujemo vrlo jednostavno upravljanje web stranicom i održavanje web stranica, te kroz kojeg i sami možete dodavati sadržaj web stranice.

02

Shopify

Platformu Shopify Plus koristimo za izradu web trgovina, a osobito je dobro prilagođena za potrebe većih web trgovina.

03

Shop + ERP + CRM

Povežite svoju web trgovinu sa centralnim skladištem ili upravljajte svojim kupcima iz Vašeg CRM-a. Ili oboje.

04

Custom rješenja za web

Za razvoj kompleksnijih softverskih rješenja, sve napredne prilagodbe, promjene ili dizajn web stranice koji želite, uvijek smo Vam na raspolaganju!

PRILAGOĐENA RJEŠENJA, STVARNI REZULTATI.

Kako web stranica pomaže Vašem poslovanju?

Kvalitetna web stranica omogućuje Vam dominaciju lokalnim ili nacionalnim tržištem, kao i širenje poslovanja na svjetskoj razini. Postanite vidljiviji te tako proširite mrežu potencijalnih kupaca.

Kroz profesionalnu izradu web stranice i ažurno održavanje, pobrinut ćemo se da je Vaša internet stranica prvi i najbolji izvor informacija o Vama, Vašim uslugama i proizvodima.
Uz web stranicu koja nudi relevantne informacije, osigurava laku dostupnost Vaših proizvoda/usluga, te nudi mogućnost jednostavnog kontakta, pomoći ćemo Vam da stvorite odnos povjerenja s korisnicima i izgradite kredibilitet Vaše tvrtke.
Uz našu izradu web stranice, otvaraju Vam se mogućnosti dodatne te vrlo isplative promocije poput SEO optimizacije kojom možete značajno povećati vidljivost i posjećenost weba, PPC oglašavanja (Google i Facebook oglasa) te content marketinga.
Vaša web stranica vrlo često je prva točka kontakta s potencijalnim kupcima te odraz vašeg poslovanja. Uz našu web stranicu modernog dizajna, Vaš vizualni identitet i brand bit će istinski odraz Vaše profesionalnosti te ulijevati povjerenje kupcima.

Web stranica je postala znatno vidljivija nakon redizajna, a porasla je interakcija s korisnicima na društvenim mrežama. Kala Presence je unijela energiju u projekt, kao i trenutačne trendove u industriji. Klijenti mogu očekivati profesionalnog, fleksibilnog partnera koji brzo reagira.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić
Intuitivan web
dostupan je i Vama.

Promjenite:

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces izrade web stranica

Analiza vaše potrebe

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

Prilagođena rješenja i stvarni rezultati

Posljednji projekti izrade web stranica

Iza nas su brojni projekti izrada web stranica, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Od jednostavnih do kompleksnih rješenja, svako od njih predstavlja jedinstvenu viziju pojedinog klijenta i njegovog područja djelovanja i, što je najvažnije, unapređuje njegovo poslovanje
PROVJERENE TEHNOLOGIJE

Prilagođeni tržištu i suvremenim potrebama korisnika

Pri izradi web stranica koristimo inovativne, moderne tehnologije kako bismo uvijek bili ukorak s promjenjivim tržištem te Vam ponudili suvremena i optimalna web rješenja.
i_shopify-28303c

Shopify

i_php-336791-01

PHP

Logomark

Laravel

WooCommerce

Cloud Platform

WordPress

ZATRAŽITE PONUDU

Cijena izrade web stranice

Svjesni smo da je svim našim postojećim i potencijalnim klijentima cijena izrade web stranice vrlo važna stavka. To je i jedan od glavnih upita kojeg dobivamo. No, ono što želimo istaknuti jest da je gotovo svaki naš web dizajn ili web shop projekt drugačiji te potpuno prilagođen pojedinom klijentu.

Iz tog razloga, nakon inicijalnog kontakta dogovaramo poziv na kojem se upoznajemo s Vašim idejama, željama i ciljevima koje web stranica treba ispuniti. Upoznavanje s Vama i Vašom tvrtkom najbolji je način da osiguramo da web stranica odgovara Vama i Vašem poslovanju. Nakon toga ćemo napraviti ponudu i dati Vam sve potrebne informacije.

Faktori cijene izrade web stranice

Sama web dizajn cijena rijetko kada je fiksna te najčešće ovisi o veličini i vrsti projekta. Cijenu određujemo prema individualnom projektu, a neki od glavnih faktora su:

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.