TESTIRANE METODE

Ostvarite rast i budite korak ispred

Pay Per Click ili PPC oglašavanje iznimno je učinkovit i mjerljiv način oglašavanja gdje plaćate samo kada netko klikne na Vaš oglas. A u rukama naših PPC stručnjaka, ovaj način oglašavanja postaje još moćniji i profitabilniji jer ćemo se pobrinuti da klikovi budu isplativi i donose željene rezultate.

Kala Presence, kao vrhunska agencija za digitalni marketing,  pobrinut će se da iskoristite sve prednosti i mogućnosti PPC oglasa, te da kroz pomno osmišljene kampanje dosegnete što veći broj potencijalnih kupaca, ostvarite znatno veću vidljivost svog branda, te proširite svoje poslovanje. I sve to na mjerljiv i učinkovit način.

Znamo što je Vam je potrebno za rast i znamo kako to postići uz strateško PPC oglašavanje.

“Moji PPC oglasi su prilično općeniti, mislim da ne dopiru do pravih ljudi i da nisu dobro postavljeni.

Nemam nikakav uvid svoje PPC oglase, tijek kampanje i stvarne rezultate.”

“Oglasi mi se već neko vrijeme vrte, ali nema ni klikova, ni kupaca, samo se budžet troši.”

Izvješća PPC oglašavanja stalno kasne, a kad i stignu nejasna su i nepotpuna.”

ClickEase

Google Display

Google Analytics

Google Optimize

Google Search

Google Tag Manager

What Converts

Youtube

Facebook

Instagram

Instagram

Zapier

Canva

ISKUSTVO I REZULTATI

Što Vam Kala Presence nudi?

Uz Kalu Presence i naše strateški osmišljeno PPC (Pay Per Click) oglašavanje dobivate konkretne i mjerljive rezultate. Platformama kao što su Facebook i Google Ads naši stručnjaci učinkovito manevriraju i dosežu Vašu ciljnu publiku, a iza sebe već imaju stotine uspješnih kampanja. Vaše PPC oglašavanje, kao i Vaše poslovanje, s nama je u najboljim rukama jer Vam pomažemo iskoristiti pun potencijal PPC platformi, dosegnuti velik broj potencijalnih kupaca, povećati Vašu online vidljivost i tako ostvariti rast.
01

Precizno ciljanje publike

PPC oglašavanje omogućuje vrlo detaljne mogućnosti ciljanja publike prema različitim karakteristikama kao što su lokacijske, demografske, pa čak i bihevioralne karakteristike. Uz provjerene taktike i precizno definiranu publiku, pobrinut ćemo se da Vaše oglasi naiđu na prave, spremne kupce.

02

Remarketing i retargeting

Naš PPC tim koristi sve dostupne funkcionalnosti PPC platformi kako bi Vaši oglasi dosegli još veći broj aktivnih kupaca. Tako kroz Pay Per Click remarketing i retargeting opcije Vaše oglase prikazujemo korisnicima koji su već posjetili Vašu stranicu, kupovali Vaše proizvode ili usluge te iskazali interes za Vaše poslovanje.

03

Testirane i provjerene metode

Kroz rad na našem tržištu, ali i na iznimno konkurentnim međunarodnim tržištima, usavršili smo PPC oglašavanje za svoje klijente te testirali bezbroj metoda i strategija. Koristimo samo najučinkovitije metode za Vaše Pay Per Click oglašavanje kako bismo ostvarili rast Vašeg poslovanja i povećanje profita.

04

Usmjerenost na mjerljive rezultate i prodaju

U potpunosti smo usmjereni na rast Vaše tvrtke i povećanje profita, stoga kontinuirano pratimo i optimiziramo Vaše PPC oglase za još bolje rezultate. Naš krajnji cilj jest generirati znatno više upita za Vaš proizvod ili uslugu, kao i podići svijest o Vašem brandu ili pak povećati prodaju proizvoda, ovisno o Vašim potrebama i željama.

Kako PPC oglašavanje može pomoći Vašem poslovanju?

Brz i mjerljiv
rast

Plaćanje po kliku jedna je od najvećih prednosti Pay Per Click oglasa jer ne plaćate prikazivanje oglasa, nego samo klik na oglas. Dakle, svoj budžet ulažete isključivo u željene, konkretne akcije Vaših potencijalnih kupaca. Uz naš tim, Vaša publika bit će strateški ciljana, a Vaš budžet stoga strateški utrošen s ciljem povećanog povrata uloženog.
PPC oglašavanje najbrži je način ostvarivanja rasta i prodaje jer uz njega dolazite do korisnika koji su već spremni na kupnju te onih koji su u potrazi za proizvodima ili uslugama koje Vi nudite. A uz dodatne opcije retargetinga i remarketinga, mogućnosti za rast još su i veće.
Još jedna od velikih prednosti jest i činjenica da Vam PPC oglašavanje omogućuje postavljanje mjesečnog i/ili dnevnog budžeta, iz kojeg se potom naplaćuju klikovi na oglas. Budžet određujete sami ili u suradnji s našim timom, a u skladu s njim mi određujemo najpogodniji tip oglasa i kampanja te Vam dostavljamo detaljna izvješća o rezultatima i potrošnji.
Pay Per Click oglašavanje odličan je način i za podizanje svijesti o vlastitom brandu i poslovanju, odnosno za povećanje Vaše online vidljivosti i izloženosti potencijalnim kupcima. Vaši PPC oglasi prikazivat će se pri vrhu internetskih tražilica ili diljem društvenih mreža kao što je YouTube i tako ojačati Vaš brand, a ujedno i privlačiti promet s visokom stopom konverzije.

Kala Presence je radila na našoj web stranici i našim društvenim mrežama. Redizajnirali su našu web stranicu te sugerirali neke vizualne i strukturalne promjene. Nedvojbeno su je estetski poboljšali, a unaprijedili su i naše PPC kampanje.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić
Privucite nove klijente i ostvarite rast uz potpunu kontrolu potrošnje i tim PPC stručnjaka koji će Vas dovesti do vrha.

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces PPC oglašavanja

Analiza računa

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.