DIREKTAN I NENAMETLJIV

Veći doseg, brži rast

Email marketing se koristi za promociju proizvoda i usluga slanjem informativnih i promotivnih poruka putem elektroničke pošte. Poznat i kao newsletter marketing ili newsletter oglašavanje, ovaj oblik oglašavanja služi ponajviše za izgradnju odnosa povjerenja kod kupaca, jačanje branda i reputacije, te naposljetku za povećanje prodaje i dugoročan rast.

Moć ovakve neposredne komunikacije slanjem email poruka postojećim i potencijalnim klijentima je velika, a naš tim zna kako je usmjeriti i iskoristiti na najbolji način.

Kod email marketinga i newsletter kampanja, naime, postoji i niz uvjeta i pravila koja se moraju uzeti u obzir kako bi ispoštovala sva pravila komunikacije putem elektroničke pošte, kao i nova i stroža pravila o zaštiti korisničkih podataka na internetu (GDPR), te izbjegle moguće suspenzije računa ili weba.

Upravo zato je vrlo važno imati stručan newsletter marketing tim uza sebe. Naš iskusan tim u digitalnoj agenciji Kala Presence  pobrinut će se da Vaša cijela email marketing newsletter kampanja protekne glatko, odgovara svim pravilima i standardima oglašavanja i, naravno, ostvari Vaše ciljeve u vidu većeg dosega i povećane prodaje.

“Imam vrlo mali broj email adresa u newsletter listi i ne znam kako ga povećati.”

Ne znam u kojem smjeru ići sa sadržajem newsletter kampanje da tvrtku predstavim na najbolji način.”

Stopa otvaranja email poruka koje šaljem je mala.”

“Trenutačni email marketing i newsletter kampanje ne donose nikakve vidljive rezultate.”

STRUČNOST I ISKUSTVO

Što Vam Kala Presence nudi?

Naši stručnjaci za newsletter oglašavanje pokrivaju sve aspekte Vaše email marketing kampanje i brinu se da ona poštuje najviše standarde email marketinga. Od izrade liste email adresa, dizajnirane personaliziranih, kreativnih i zanimljivih poruka do slanja email poruke, ispunjavanja svih tehničkih preduvjeta, automatiziranja i optimizacije marketing newsletter kampanje, s nama ste u najboljim mogućim rukama. Radimo uz Vas, za Vas i za rast Vaše tvrtke.
01

Pomno osmišljene strategije slanja

Kod email marketing kampanja iznimno je važno odrediti optimalan broj mailova i učestalost slanja kako ne biste svoje korisnike „zatrpali“ mailovima i tako postigli kontraefekt. Na temelju analize i istraživanja tržišta kreirat ćemo idealnu kampanju za newsletter oglašavanje gdje će poruke korisnicima stizati u optimalnim razmacima – niti prečesto niti prerijetko.

02

Napredni alati za slanje newslettera

Za email marketing i slanje newslettera koristimo odgovarajuće, napredne alate i softvere, poput, primjerice, ActiveCampaign i Go Highlevel, kako bismo na najučinkovitiji način iskoristili postojeću bazu pretplatnika, automatizirali slanje poruka kada je to optimalno, te Vašim korisnicima slali email poruke uspješno i redovno.

03

Verifikacija i čišćenje liste email adresa

Kako bi svaka Vaša poslana email poruka otišla na pravu adresu i na pravo mjesto, te kako Vaš račun ne bi bio suspendiran uslijed slanja poruka na neispravne, blokirane ili netočne email adrese, redovno provjeravamo i čistimo Vašu mailing listu. Pobrinut ćemo se da se Vaš newsletter šalje na postojeće i ispravne adrese.

04

Redovno optimiziranje kampanje

Email marketing je iznimno mjerljiva vrsta marketinga pa tako svakodnevno pratimo i analiziramo sve rezultate i pokazatelje uspješnosti newsletter kampanja, kao što su stopa otvaranja emailova (open rate), klikova na poveznicu unutar emaila (click-through rate) i odjave s mailing liste (unsubscribes). Na temelju toga zatim optimiziramo kampanje ukoliko je potrebno, za još bolje rezultate.

Kako email marketing pomaže Vašem poslovanju?

Isplativ i dugoročan rast

Newsletter oglašavanje omogućava neposrednu komunikaciju s korisnicima i klijentima koji su se pretplatili na vaš newsletter, odnosno upisali u vašu bazu korisnika, kao i nenametljivu promociju novih proizvoda i usluga. Na newsletter se korisnici sami prijavljuju pa se tako ovakav email neće okarakterizirati kao spam, odnosno neželjena pošta, a sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima komunicirate kontinuirano i zato što su to sami odabrali.
U usporedbi s drugim kanalima i vrstama oglašavanja, newsletter oglašavanje, odnosno email marketing jedan je od povoljnijih i isplativijih opcija. Naime, uz manja ulaganja možete dosegnuti vrlo velik broj korisnika i novih potencijalnih kupaca, kontinuirano i dugoročno komunicirati s njima na neposredan način, promovirajući tako svoj brand, proizvode ili usluge, te tako povećati svoju prodaju i ostvariti znatno veći povrat uloženog.
Na Vaš newsletter korisnici se sami prijavljuju, odnosno samostalno već izražavaju interes za Vašim proizvodima i uslugama, što uglavnom znači i da će se lakše odlučiti na kupnju. Dakle, kod ovakve publike interes za Vašim brandom već postoji, a s ciljanim i kreativnim newsletter kampanjama dat ćete im potreban poticaj da posjete Vašu web stranicu i naposljetku kupe Vaše proizvode ili usluge.
Newsletter oglašavanje pokazalo se kao izvrstan način da slanjem informativnih i promotivnih, ali i edukativnih i zanimljivih email poruka kontinuirano komunicirate sa svojim korisnicima i tako ih podsjećate na svoj brand, na svoju vrijednost, kredibilitet i kvalitetu. Na taj način jačate i podižete svijest o svome brandu, gradite povjerenje te jačate reputaciju tvrtke.

Stručan tim, entuzijastičan i otvoren. Izvrsna komunikacija, uvijek dobri prijedlozi s njihove strane, sretni smo što surađujemo s njihovim timom.

Slavica Basarovska direktorica modne kuće Linea
Kontaktirajte nas, i pomoći ćemo Vam ostvariti još veći rast kroz kontinuiranu komunikaciju s korisnicima te ciljane i kreativne newsletter kampanje.

Naš proces email marketinga

Istraživanje tržišta i analiza konkurencije

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/7

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.