DIREKTAN I NENAMETLJIV

Veći doseg, brži rast

Email marketing se koristi za promociju proizvoda i usluga slanjem informativnih i promotivnih poruka putem elektroničke pošte. Poznat i kao newsletter marketing ili newsletter oglašavanje, ovaj oblik oglašavanja služi ponajviše za izgradnju odnosa povjerenja kod kupaca, jačanje branda i reputacije, te naposljetku za povećanje prodaje i dugoročan rast.

Moć ovakve neposredne komunikacije slanjem email poruka postojećim i potencijalnim klijentima je velika, a naš tim zna kako je usmjeriti i iskoristiti na najbolji način.

Kod email marketinga i newsletter kampanja, naime, postoji i niz uvjeta i pravila koja se moraju uzeti u obzir kako bi ispoštovala sva pravila komunikacije putem elektroničke pošte, kao i nova i stroža pravila o zaštiti korisničkih podataka na internetu (GDPR), te izbjegle moguće suspenzije računa ili weba.

Upravo zato je vrlo važno imati stručan newsletter marketing tim uza sebe. Naš iskusan tim pobrinut će se da Vaša cijela email marketing newsletter kampanja protekne glatko, odgovara svim pravilima i standardima oglašavanja i, naravno, ostvari Vaše ciljeve u vidu većeg dosega i povećane prodaje.

“Imam vrlo mali broj email adresa u newsletter listi i ne znam kako ga povećati.”

Ne znam u kojem smjeru ići sa sadržajem newsletter kampanje da tvrtku predstavim na najbolji način.”

Stopa otvaranja email poruka koje šaljem je mala.”

“Trenutačni email marketing i newsletter kampanje ne donose nikakve vidljive rezultate.”

STRUČNOST I ISKUSTVO

Što Vam Kala Presence nudi?

Naši stručnjaci za newsletter oglašavanje pokrivaju sve aspekte Vaše email marketing kampanje i brinu se da ona poštuje najviše standarde email marketinga. Od izrade liste email adresa, dizajnirane personaliziranih, kreativnih i zanimljivih poruka do slanja email poruke, ispunjavanja svih tehničkih preduvjeta, automatiziranja i optimizacije marketing newsletter kampanje, s nama ste u najboljim mogućim rukama. Radimo uz Vas, za Vas i za rast Vaše tvrtke.
01

Pomno osmišljene strategije slanja

Kod email marketing kampanja iznimno je važno odrediti optimalan broj mailova i učestalost slanja kako ne biste svoje korisnike „zatrpali“ mailovima i tako postigli kontraefekt. Na temelju analize i istraživanja tržišta kreirat ćemo idealnu kampanju za newsletter oglašavanje gdje će poruke korisnicima stizati u optimalnim razmacima – niti prečesto niti prerijetko.

02

Napredni alati za slanje newslettera

Za email marketing i slanje newslettera koristimo odgovarajuće, napredne alate i softvere, poput, primjerice, ActiveCampaign i Go Highlevel, kako bismo na najučinkovitiji način iskoristili postojeću bazu pretplatnika, automatizirali slanje poruka kada je to optimalno, te Vašim korisnicima slali email poruke uspješno i redovno.

03

Verifikacija i čišćenje liste email adresa

Kako bi svaka Vaša poslana email poruka otišla na pravu adresu i na pravo mjesto, te kako Vaš račun ne bi bio suspendiran uslijed slanja poruka na neispravne, blokirane ili netočne email adrese, redovno provjeravamo i čistimo Vašu mailing listu. Pobrinut ćemo se da se Vaš newsletter šalje na postojeće i ispravne adrese.

04

Redovno optimiziranje kampanje

Email marketing je iznimno mjerljiva vrsta marketinga pa tako svakodnevno pratimo i analiziramo sve rezultate i pokazatelje uspješnosti newsletter kampanja, kao što su stopa otvaranja emailova (open rate), klikova na poveznicu unutar emaila (click-through rate) i odjave s mailing liste (unsubscribes). Na temelju toga zatim optimiziramo kampanje ukoliko je potrebno, za još bolje rezultate.

Kako email marketing pomaže Vašem poslovanju?

Isplativ i dugoročan rast

Newsletter oglašavanje omogućava neposrednu komunikaciju s korisnicima i klijentima koji su se pretplatili na vaš newsletter, odnosno upisali u vašu bazu korisnika, kao i nenametljivu promociju novih proizvoda i usluga. Na newsletter se korisnici sami prijavljuju pa se tako ovakav email neće okarakterizirati kao spam, odnosno neželjena pošta, a sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima komunicirate kontinuirano i zato što su to sami odabrali.
U usporedbi s drugim kanalima i vrstama oglašavanja, newsletter oglašavanje, odnosno email marketing jedan je od povoljnijih i isplativijih opcija. Naime, uz manja ulaganja možete dosegnuti vrlo velik broj korisnika i novih potencijalnih kupaca, kontinuirano i dugoročno komunicirati s njima na neposredan način, promovirajući tako svoj brand, proizvode ili usluge, te tako povećati svoju prodaju i ostvariti znatno veći povrat uloženog.
Na Vaš newsletter korisnici se sami prijavljuju, odnosno samostalno već izražavaju interes za Vašim proizvodima i uslugama, što uglavnom znači i da će se lakše odlučiti na kupnju. Dakle, kod ovakve publike interes za Vašim brandom već postoji, a s ciljanim i kreativnim newsletter kampanjama dat ćete im potreban poticaj da posjete Vašu web stranicu i naposljetku kupe Vaše proizvode ili usluge.
Newsletter oglašavanje pokazalo se kao izvrstan način da slanjem informativnih i promotivnih, ali i edukativnih i zanimljivih email poruka kontinuirano komunicirate sa svojim korisnicima i tako ih podsjećate na svoj brand, na svoju vrijednost, kredibilitet i kvalitetu. Na taj način jačate i podižete svijest o svome brandu, gradite povjerenje te jačate reputaciju tvrtke.

Stručan tim, entuzijastičan i otvoren. Izvrsna komunikacija, uvijek dobri prijedlozi s njihove strane, sretni smo što surađujemo s njihovim timom.

Slavica Basarovska direktorica modne kuće Linea
Kontaktirajte nas, i pomoći ćemo Vam ostvariti još veći rast kroz kontinuiranu komunikaciju s korisnicima te ciljane i kreativne newsletter kampanje.

Naš proces email marketinga

Istraživanje tržišta i analiza konkurencije

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/7

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.