OSTVARITE RAST

Iskoristite moć Google oglasa

U pravim rukama, Google Ads oglašavanje nudi mnogobrojne prednosti za Vaše poslovanje te ima nevjerojatnu moć dovesti Vas ispred aktivnih kupaca i tako Vam povećati prodaju.

Možda ste se sami već okušali u kreiranju Google kampanje, možda ste svoje Google oglašavanje povjerili drugoj agenciji, a rezultate nikada niste vidjeli. Niste jedini. Mnogi se okušaju, ali rijetki uspiju ostvariti kvalitetne rezultate.

Google Ads kampanje iziskuju veliku stručnost, iskustvo i svakodnevnu posvećenost optimizaciji, a naši Google certificirani stručnjaci daju Vam upravo to. Strateški manevriramo Google oglasima, koristimo ključne riječi koje donose konverzije, a one koje bi crpile Vaš budžet isključujemo iz kampanje, izrađujemo uspješne odredišne stranice za svaku pojedinu Google Ads kampanju, i to je samo dio cijele priče.

No ono što je na kraju bitno, i zbog čega ste tu, jesu rezultati, a Kala Presence Vam jamči brze rezultate uz potpunu kontrolu troškova te uvid u potrošnju i uspješnost Vaše Google Ads kampanje.

“Moji Google oglasi se ne pojavljuju na vrhu Google-a, odnosno na prvoj stranici kao što mi je obećano.”

Cijena po kliku moje Google Ads kampanje je poprilično visoka i samo mi crpi budžet, bez nekakvih rezultata.”

Nemam nikakav uvid u kampanje, a kada pitam za rezultate, agencija mi samo kaže da je sve u redu.”

Dobivam nejasna izvješća od trenutačne agencije, a još k tome i s velikim zakašnjenjima.”

GOOGLE CERTIFICIRANI STRUČNJACI

Što Vam Kala Presence nudi?

Google Ads oglašavanje je proces koji zahtijeva redovito praćenje postavljenih Google Ads kampanja, stručno vođenje kampanje, te kontinuiranu optimizaciju oglasa i ključnih riječi. U Kali Presence u potpunosti smo upoznati sa svim ključnim aspektima Google oglašavanja, a kroz Google oglase generirat ćemo Vam nove potencijalne klijente, podići svijest o Vašem brandu ili pak povećati prodaju proizvoda, ovisno o Vašim potrebama i željama. Temeljem iskustva i provjerenih strategija, dovest ćemo Vas na vrh Google-a i korak ispred konkurencije.

01

Certificirani Google stručnjaci

Certificirani smo i licencirani od strane Google-a, što znači da su Vaši oglasi i cjelokupno vođenje kampanje u najkompetentnijim mogućim rukama. Zadovoljavamo Google-ove najviše standarde kvalitete u svim aspektima Google oglasa kao što su učinkovita optimizacija računa, strateško postavljanje budžeta i ključnih riječi, optimalna potrošnja i ostvarivanje vidljivog rasta za klijente.

02

Kontrola potrošnje i financijska isplativost

Jedna od najboljih prednosti Google Ads oglašavanja jest postavljanje mjesečnog i/ili dnevnog limita na budžet za oglašavanje, kao i to da plaćate samo kada korisnik klikne na oglas, a ne postojanje oglasa. Tako je svaka kuna pažljivo i učinkovito utrošena, a Vi uvijek znate točno kada i na što.

03

Konkurentska prednost – Google display oglasi

Uz klasično Google Ads oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži (search network), dodatno Vam povećavamo vidljivost i kroz oglašavanje na Google display mreži (Google prikazivačka mreža), gdje se Vaši oglasi u obliku bannera mogu prikazivati i na 2 milijuna Google-ovih partnerskih web stranica koje Vaši ciljni kupci posjećuju.

04

Google remarketing i YouTube oglašavanje

Vaše oglase nadograđujemo i putem Google Ads remarketing funkcionalnosti gdje ih ciljano prikazujemo korisnicima koji su već posjećivali Vašu stranicu, iskazali interes ili kupovali Vaše proizvode ili usluge. Osim toga, za oglašavanje koristimo i YouTube kao ekstenziju Google oglasa, za još veći doseg i stope konverzije.

Kako Google Ads oglašavanje može pomoći Vašem poslovanju?

Privucite prave klijente

Google Ads oglašavanje (prethodno Google AdWords oglašavanje) je način plaćenog oglašavanja gdje plaćate samo kada netko klikne na Vaš oglas (tzv. pay per click oglasi). Naši Google Ads stručnjaci pobrinut će se da Vaš budžet, cijena po kliku i sveukupna potrošnja budu potpuno optimizirani i tako smanjiti Vaše troškove, a povećati povrat uloženog.
Vaši Google oglasi prikazivat će se na samom vrhu Google tražilice kada korisnici pretražuju ključnu riječ ili ključne riječi za koje su Vaši oglasi optimizirani, što će značajno povećati vidljivost Vašeg branda u online prostoru, te kontinuirano privlačiti promet s visokom postotkom konverzije korisnika u kupce.
Jedna od glavnih prednosti Google Ads oglašavanja je njegova mjerljivost i transparentnost – u svakom trenutku imate uvid u to koliko su puta korisnici kliknuli na Vaš oglas, koliko je puta prikazan, gdje je prikazan, koliko je prodaja ostvareno i koliko je svaka konverzija koštala.
Kala Presence je radila na našoj web stranici i našim društvenim mrežama. Redizajnirali su našu web stranicu te sugerirali neke vizualne i strukturalne promjene. Nedvojbeno su je estetski poboljšali, a unaprijedili su i naše PPC kampanje.

Clickease

Google Analytics

Google Display

Google Optimize

Google Search

Google Tag Manager

WhatConverts

YouTube Ads

Web stranica je postala znatno vidljivija nakon redizajna, a porasla je interakcija s korisnicima na društvenim mrežama. Kala Presence je unijela energiju u projekt, kao i trenutačne trendove u industriji. Klijenti mogu očekivati profesionalnog, fleksibilnog partnera koji brzo reagira.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić
Privucite nove klijente, i proširite poslovanje uz potpunu kontrolu potrošnje i tim Google Ads stručnjaka koji će Vas dovesti do vrha.

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces Google Ads oglašavanja

Analiza Google Ads računa

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama jer živimo u vremenu kada je svakoj tvrtki koja želi napredovati na tržištu potreban digitalni marketing!

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.

View Google Oglašavanje Zagreb - Kala Presence in a full screen map