OKRENITE SE RASTU I NOVIM STRATEGIJAMA

Kada znate da možete više, tu smo da Vam pokažemo kako.

Imate marketinški tim u svojoj tvrtki ali niste u potpunosti zadovoljni rezultatima koje postižete? Želite ići ukorak s modernim marketinškim trendovima i upoznati se s marketingom budućnosti – digitalnim marketingom?

Marketing consulting je idealno marketinško rješenje za Vas! Kala Presence Vam pomaže da se okrenete novim strategijama koje će donijeti željene rezultate te tako unaprijediti Vaše poslovanje.

Nudimo rješenje za sve Vaše marketinške probleme, a uz naše usluge digitalnog marketinga otkrit ćete potencijal koji niste niti znali da imate, ili pak jeste ali niste znali kako ga točno ostvariti u praksi.

Uz nas ćete postići zavidne rezultate i ispuniti svoje najambicioznije ciljeve – osvojit ćete tržište, prestići konkurenciju koja već iskorištava prednosti digitalnog marketinga te povećati prodaju svojih proizvoda i usluga.

“Poslovanje mi već neko vrijeme stagnira i ne znam kako ga ‘razbuditi’ i potaknuti na rast.”

“Puno vremena i sredstava ulažem u marketing, ali rezultati nisu zadovoljavajući. Povrat uloženog je minimalan ili nepostojeći.”

“Odjel za marketing daje sve od sebe, ali nedostaje im svježih ideja i novih strategija.”

Treba mi konkretna marketinška strategija, ali budžet mi ne dopušta dugoročne ugovore s marketinškim agencijama.”

VAŠI PARTNERI I SAVJETNICI

Što Vam Kala Presence nudi?

Uz Kalu Presence dobivate partnera za digitalni marketing koji će se potpuno prilagoditi Vašim potrebama, željama i ciljevima. Naš paket consulting usluga potpuno je fleksibilan te se prilagođava onome što je Vama u tom trenutku potrebno, a može biti u funkciji edukacija i novih marketinških ideja, pa sve do razvitka novih strategija i potpunog okretanja digitalnom marketingu.
01

Specifična znanja, vještine i iskustvo

Naš tim sastoji se od stručnjaka iz svih sfera digitalnog marketinga koji na temelju dugogodišnjeg rada s raznim industrijama i klijentima, te preciznih analiza tržišta, kreiraju idealnu strategiju i za Vas. Znamo što Vam treba i kako to postići.

02

Vodič kroz digitalni svijet

Industrija se sve više oslanja na digitalni marketing, a ako i Vi želite ići ukorak s njom, tada Vam je potreban partner koji će Vas stručno voditi. Potreban Vam je partner koji će Vama i Vašem timu pomoći prilagoditi se promjenama, digitalnom svijetu te novim trendovima i tehnologijama.

03

Strateški partner u rastu i razvoju

Dobivate partnera koji će znati prepoznati nedostatke Vaših sadašnjih marketinških strategija i pretvoriti ih u prednosti, a u isto vrijeme sve Vaše prednosti učiniti još boljim, jačim i učinkovitijim.

04

Edukacije o digitalnom marketingu

Kroz stručne i specifične edukacije, približavamo Vam važnost svijeta digitalnog marketinga i njegov ogromni potencijal, te otkrivamo kakve točno prednosti nosi za Vas i na koji način Vaše poslovanje može profitirati uz njega.

Kako marketing consulting može pomoći Vašem poslovanju?

Usluga po mjeri Vaše tvrtke

Ponekad je za rast potrebno okrenuti se novim kanalima i sferama marketinga. Digitalni marketing je marketing sadašnjosti i budućnosti, a mi ćemo Vas usmjeriti prema njemu i pomoći Vam iskoristiti njegov pun potencijal.
Kao vanjski i objektivni partner, svojim iskustvom i stručnim znanjem pomoći ćemo Vam da krenete putevima kojima se do sada niste usudili kročiti, odnosno s kojima Vaš tim možda nije bio dovoljno upoznat.
Marketinški trendovi napreduju i mijenjaju se gotovo iz dana u dan, a industrija i konkurencija sve brže rastu. Pomoći ćemo Vam ostati u toku s industrijom, pratiti trendove i implementirati nove, učinkovitije načine promocije vlastitih proizvoda i usluga.
Kroz niz edukacija otkrit ćemo Vam zašto je danas digitalni marketing ključan za Vaše poslovanje, što sve možete postići njime te kako iskoristiti njegov puni potencijal. Educirat ćemo Vas ili Vaš marketinški odjel i pomoći Vam da napravite korak dalje u vlastitom poslovanju.
Kada je u pitanju marketing, ponekad Vam nije potrebno ili niste u mogućnosti upuštati se u dugoročne ugovore s agencijama. Možda Vam budžet to ne dopušta, a možda već imate svoj marketinški tim te ga želite dodatno educirati ili usmjeriti. Kala Presence je tada tu da Vas savjetuje, educira, usmjeri i pruži dodatno vodstvo po pitanju marketinških ideja i strategija.

Znanje i profesionalni savjeti koje su nam prenijeli pokazali su se vrlo korisnima. Otkad smo pohađali njihove edukacije o upravljanju društvenim mrežama, vidimo značajan porast u broju poruka i interakcija na našoj Facebook stranici. Što se tiče weba, vidljiviji je i popeo se na veće pozicije u tražilicama. Imamo puno više upita od pacijenata.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić

Kako mi to radimo?

Naš proces marketing consultinga​

Analiza Vaše web stranice

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/6

Otvorite svoje vidike, dopustite novim idejama i svježim strategijama digitalnog marketinga da potaknu rast Vaše tvrtke i povjerite svoj marketinški plan profesionalcima. Kontaktirajte nas i započnimo!
Niste sigurni treba li Vašoj tvrtki usluga marketing consultinga? Ispunite ovaj kratki upitnik i saznajte!

Saznajte treba li Vam usluga consultinga za Vaše poslovanje

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.