POVJERENJE I RAST

Uz društvene mreže do branda kojem kupci vjeruju

Kako na najlakši način dosegnuti nove korisnike i komunicirati s postojećim i potencijalnim klijentima? Putem društvenih mreža, naravno. One ipak danas čine dio svakodnevice gotovo svake osobe, stoga biti dio različitih društvenih mreža znači biti dio svakodnevice svojih korisnika.

No ponekad je teško pronaći pravi način komunikacije te uopće doprijeti do svoje ciljne publike. To zahtijeva veliku posvećenost, znanje, kontinuirane analize, istraživanja i optimizaciju. A malo tko ima vremena, uz vođenje tvrtke, učinkovito voditi i svoje društvene mreže.

Upravo tu uskače naš social media tim. Mi smo tu da kreiramo individualnu strategiju za Vaš marketing na društvenim mrežama te da kroz najbolje prakse rada na pojedinoj društvenoj mreži iskoristimo pun potencijal svake.

Društvene mreže su Vaša prilika da se istaknete od konkurencije, povežete se sa svojom publikom, podignete svijest o Vašem brandu i učinite ga jačim nego ikada. A sve to postići ćete uz ciljano i strateško upravljanje društvenim mrežama uz pomoć digitalne agencije Kala Presence.

“Imam nekoliko društvenih mreža za svoju tvrtku već neko vrijeme, ali i dalje mali broj pratitelja.”

“Publika na mojim društvenim mrežama ne čini se previše zainteresirana za moje poslovanje, nije aktivna i ne komentira.”

“Sadržaj na društvenim mrežama i cjelokupna strategija trenutačne agencije ne odgovara načinu na koji se želim prezentirati.

Nemam vremena, a ni ideja za redovno objavljivanje na društvenim mrežama.”

JAK BRAND, VEĆI DOSEG

Što Vam Kala Presence nudi?

Ciljanim strategijama marketinga na društvenim mrežama te redovitom komunikacijom i objavljivanjem zanimljivog i relevantnog sadržaja pomoći ćemo Vam u izgradnji čvrstog odnosa s korisnicima, dovesti Vas korak ispred konkurencije te privući velik broj novih potencijalnih klijenata. Facebook, Instagram i LinkedIn ističu se kao najvažnije društvene mreže u tom procesu te prednjače u broju korisnika koje možete dosegnuti, a mi ćemo iskoristiti njihov pun potencijal za širenje Vašeg poslovanja i jačanje Vašeg branda.
01

Facebook marketing

Kao najveća društvena mreža u svijetu te s 2 milijuna aktivnih korisnika u Hrvatskoj, Facebook je neizbježan dio svakog poslovanja jer se upravo tamo nalaze i Vaši postojeći i potencijalni klijenti. Naši social media stručnjaci izgradit će Vašu Facebook zajednicu te kroz redovne i zanimljive objave ojačati Vaš brand i doprijeti do Vaših kupaca.

02

Instagram marketing

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža s najbržim rastom korisnika. Potpuno je fokusiran na vizualni sadržaj, fotografije i videa, a pokazao se iznimno učinkovitim za promociju branda, proizvoda ili usluga. Uz pomno dizajnirane vizualne sadržaje izgradit ćemo Vam odličan vizualni identitet, predstaviti Vaš brand u najboljem svjetlu te povećati doseg kod ciljne publike.

03

LinkedIn marketing

LinkedIn je poslovna društvena mreža namijenjena isključivo B2B (business-to-business) poslovanju, odnosno dosezanju B2B klijenata i izgradnji poslovnih veza. Kroz ovu društvenu mrežu pomažemo pozicionirati Vašu tvrtku i Vas kao stručnjaka na Vašem tržištu te izgraditi bazu poslovnih kontakata. A uz potpunu optimizaciju LinkedIn profila, pomažemo Vam te kontakte pretvoriti u klijente.

04

Individualne strategije za upravljanje društvenim mrežama

Svaka društvena mreža ima svoje prednosti i ograničenja, a naš tim kreira individualnu marketinšku strategiju za svaku od njih, specifičnu za Vaš način poslovanja i komunikacije. Tako iskorištavamo sve mogućnosti pojedine društvene mreže na najučinkovitiji način za Vaše poslovanje. Vodimo komunikaciju, oglašavanje na društvenim mrežama, potičemo interakciju i povećavamo doseg.

Kako marketing na društvenim mrežama pomaže Vašem poslovanju?

Komunikacija
i rast

Korisnici, klijenti, potencijalni klijenti, svi oni vole zaviriti „iza kulisa“, vidjeti kako izgleda svakodnevica Vašeg poslovanja, saznati malo više o Vama i Vašem timu, Vašoj misiji, viziji, o Vašoj priči. Naš marketing na društvenim mrežama pomoći će Vam upravo u tome. Približit ćemo Vas korisnicima, pokazati još jednu stranu Vašeg branda i izgraditi povjerenje.
Ono što publika danas voli jest mogućnost lake komunikacije s Vama, kao i mogućnost izražavanja vlastitog mišljenja. Društvene mreže postale su nezamjenjiva platforma koja im upravo to omogućava, a za Vas, jedinstven način da saznate što točno Vaša publika priča i želi, prilika da dodatno optimizirate vlastite proizvode ili usluge prema njihovim povratnim informacijama, te da budete u stalnom kontaktu s njima.
Marketingom na društvenim mrežama možete trenutačno obavijestiti svoje korisnike o najnovijim događanjima u svojoj tvrtki, bilo kakvim važnim promjenama, ali i o lansiranju novih proizvoda ili usluga. Vaši korisnici vrlo često, a ponekad isključivo putem društvenih mreža traže upravo takve informacije, stoga je i za njih, a i za Vas i Vaše poslovanje korisno da ih tamo i pronađu brzo i lako.
Na društvenim mrežama možete izgraditi svoju online zajednicu, svoju mrežu korisnika i potencijalnih kupaca, te je neprestano širiti. Uz društvene mreže tako ćete uvijek imati bazu korisnika i potencijalnih klijenata koji će biti spremniji kupiti Vaše proizvode ili usluge jer Vas poznaju i imaju povjerenja u Vas i Vaš brand.

Kala Presence je radila na našoj web stranici i našim društvenim mrežama. Zaista vidimo benefite njihovih intervencija, kako na našoj web stranici, tako i na društvenim mrežama. Znanje i profesionalni savjeti koje su nam prenijeli pokazali su se vrlo korisnima. Otkad smo pohađali njihove edukacije o upravljanju društvenim mrežama, vidimo značajan porast u broju poruka i interakcija na našoj Facebook stranici.

Tatjana Šikoronja voditeljica ureda Poliklinike dr. Tončić
Društvene mreže su postale neizostavan dio svakodnevice i poslovanja, stoga postanite i Vi neizostavan dio njih. Kontaktirajte nas!

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces marketinga na društvenim mrežama​

Analiza Vaših profila na društvenim mrežama

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/6

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.