+385958158171 info@kalapresence.hr

Facebook oglašavanje

Targetiranje, testiranje i odlični rezultati

Facebook je jedna od najkorištenijih društvenih mreža na svijetu. Milijuni korisnika svaki dan tamo razmjenjuju iskustva, dijele mišljenja, provjeravaju informacije, traže usluge, ocjenjuju određene usluge, te provjeravaju recenzije usluga. Prema tome, ako želite podići svijest o vlastitom brendu, povećati promet na svojoj web stranici, a time i potaknuti prodaju i profit, redovno i kvalitetan marketing i vođenje Facebook stranice ključ su uspjeha.

Jedna od vrhunskih usluga Kale Presence, vaše najbolje agencije za digitalni marketing, jest upravo Facebook oglašavanje. Pomoću naše precizno i ciljano osmišljene Facebook marketing strategije, te uz naše profesionalno vođenje Facebook stranice za vašu tvrtku, imat ćete kvalitetan i vrijedan sadržaj, privući ćete ciljanu publiku, te izgraditi odnos sa svojim korisnicima i potencijalnim klijentima.

O našoj usluzi Facebook oglašavanja

Naše usluge oglašavanja na Facebooku i vođenja stranice osmišljene su kako bi vam pomogle iskoristiti puni potencijal Facebook marketinga. A najbolji dio je što se možete potpuno opustiti i prepustiti našem stručnom timu jer se brinemo o svakom aspektu i detalju Facebook marketinga kako vi ne biste morali.

Kada imate profesionalnu agenciju za vođenje vašeg Facebooka, možete se potpuno usredotočiti na druge aspekte svog poslovanja koji trebaju vašu pozornost. Za to vrijeme, naši će stručnjaci raditi na poboljšanju vaše stranice, generirat će veći promet te ostvariti vaše ciljeve.

Profesionalan pristup

Svakom novom klijentu i projektu pristupamo iznimno profesionalno. Glavni cilj nam je uspješno i u dogovorenom roku završiti projekt, stoga se potpuno posvećujemo svim našim klijentima. Svoj posao shvaćamo ozbiljno zato što smo svjesni važnosti kvalitetne web stranice za pojedinu tvrtku. Kroz cijeli proces izrade dostupni smo klijentu, te spremni pomoći i odgovoriti na bilo koje pitanje.

Izrada web stranica po mjeri

Ono što zatražite, mi težimo ispuniti što je kvalitetnije moguće. Prihvaćamo sve prijedloge i ideje, prilagođavamo se vašoj viziji i vašem vizualnom identitetu, te stvaramo web stranicu upravo po vašem ukusu i mjeri.

Najnoviji trendovi i tehnologije

U svijetu Interneta i web dizajna vrlo je važno pratiti trendove i znati što je više, a što manje u potražnji na tržištu. Kala Presence uvijek je u koraku s najnovijim trendovima i koristi najnovije tehnologije kako bi osigurala vrhunsku kvalitetu svojih web stranica.

Glavni koraci Facebook oglašavanja u Kali Presence

Neupitno je da je visoka kvaliteta najvažniji faktor dobre i učinkovite web stranice. No, što točno podrazumijeva kvalitetna Internet stranica i što točno čini web stranicu dobrom? Kala Presence ima odgovor, a to je upravo ono što naša usluga podrazumijeva:

 Razvoj strategije

Facebook marketing kampanju započinjemo pregledom i upoznavanjem s vašim poslovanjem, te na temelju dobivenih informacija kao i vaših poslovnih ciljeva, razvijamo idealnu strategiju i plan za postizanje ciljeva. To uključuje vrstu sadržaja kojeg ćemo objavljivati, metode privlačenja pratitelja, te načine povećanja angažiranosti na Facebooku.

 Stvaranje sadržaja za Facebook

Nakon što odobrite strategije, naši Facebook stručnjaci počinju osmišljavati sadržaj. Sav sadržaj koji stvaramo je jedinstven, kreativan i odraz je vašeg brenda, a prije objavljivanja šaljemo ga vama na odobrenje.

 Facebook oglasi i širenje stranice

Radimo na širenju vaše stranice, povećanju broja pratitelja, a prema dogovoru, u ovoj fazi također počinjemo koristiti uslugu Facebook oglasi (Facebook Ads), tj. oglašavanje na Facebooku koje se plaća. Osmišljavamo ciljane Facebook Ads kampanje koje donose najbolje rezultate uz minimalni trošak.

 Praćenje stranice

Svakodnevno pratimo vašu Facebook stranicu, te odgovaramo na sve ostavljene komentare, poruke i recenzije. Na sve odgovaramo uglavnom u istom danu ili kroz 24 sata.

Analize i izvješća

Detaljno analiziramo napredak stranice i sve ključne mjerne podatke, te vam šaljemo redovna i detaljna mjesečna izvješća o rezultatima.

Kontaktirajte nas

Ako i vi želite otkriti sve mogućnosti Facebook oglašavanja i odvesti svoje poslovanje na novu razinu, Kala Presence vam je na usluzi. Kontaktirajte nas emailom, nazovite nas ili pošaljite upit putem online obrasca

Krenimo!

Zašto je oglašavanje na Facebooku važno za vaše poslovanje?

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža, s najvećim brojem korisnika, te ima izvanredan potencijal za generiranje prometa, klijenata i prodaja. Vaši postojeći i potencijalni klijenti se nalaze na Facebooku, traže vas, pregledavaju vaše usluge, izmjenjuju mišljenja s ostalim korisnicima, procjenjuju vas i ocjenjuju.

Mnogi vaši kupci idu upravo na Facebook u potrazi za savjetom, slikama i recenzijama na temelju kojih vas pronalaze, i na temelju kojih odlučuju hoće li kupiti vaš proizvod/uslugu. Ažurirane Facebook stranice stoga su neophodne kada kupci traže nove proizvode ili usluge koje će zadovoljiti njihove potrebe.

Na Facebooku postoji oko 50 milijuna poslovnih stranica, stoga je redovno i profesionalno vođenje Facebook stranice neophodno kako biste se istaknuli i privukli pratitelje. Ako vaša Facebook stranica ima privlačan sadržaj, pozitivne ocjene, te potiče korisnike na angažman i komunikaciju, korisnici će pomisliti na vas kada budu spremni na kupnju, a ne na vaše konkurente.

Kala Presence

Zašto odabrati Kalu Presence?

Potpuna usluga

Mi smo agencija za koja pruža potpunu i sveobuhvatnu uslugu. Od prvog dana suradnje, svi naši klijenti dobivaju potpunu pozornost i potporu. Svakodnevno pratimo vašu Facebook stranicu, prilagođavamo tehnike prema potražnji pratitelja i klijenata i pazimo da vaš brend uvijek ostavlja samo pozitivne dojmove i iskustva

Stvarni rezultati – stvaran rast

Naše usluge usmjerene su isključivo ka rezultatima, a naši (a uvjereni smo i vaši) glavni i najvažniji ciljevi jesu povećanje prometa, veći broj klijenata i visoki povrat ulaganja

Jedinstven Facebook sadržaj

Naši klijenti vole i cijene naše vođenje Facebook stranice jer im stvaramo jedinstven i kreativan sadržaj. Ne „recikliramo“ stare članke i objave, nego imamo tim vrsnih Facebook znalaca koji stvaraju potpuno novi sadržaj, prilagođen vašem poslovanju i vašoj publici, a sve u cilju ostvarenja dobiti

Prilagođene i individualizirane strategije

Za svakog pojedinog klijenta razvijamo individualnu strategiju za oglašavanje, prilagođenu njegovim specifičnim potrebama i poslovnim ciljevima, te uvijek znate što i kako radimo

facebook ads

Što je Facebook oglašavanje?

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu, s više od milijardu korisnika, što je čini jednom od najboljih platformi za oglašavanje različitih usluga i proizvoda. U Hrvatskoj je aktivan oko 1,5 milijun korisnika do kojih možete doprijeti putem svojih Facebook stranica.

Oglašavanje na Facebooku ima mnogo različitih aspekata i tipova. Samo vođenje Facebook stranice, redovito objavljivanje sadržaja, komunikacija s korisnicima, tj. pratiteljima, angažiranje tih pratitelja te privlačenje novih, neki  su od vrlo važnih dijelova Facebook marketinga koji potiču promet na vašoj web stranici te podižu prodaju.

No u današnje vrijeme, samo vođenje i objavljivanje sadržaj nije dovoljno za značajan pomak u poslovanju i povećanu prodaju. A sam Facebook, poput mnogih drugih platformi, uvodi razne nove mogućnosti oglašavanja i promocije, od koji je trenutačno jedan od najboljih i najpopularnijih plaćeni Facebook oglas (Facebook Ads).

Plaćeni Facebook oglasi su oglasi koji se pojavljuju na Facebook stranicama, a funkcioniraju na pay-per-click principu, tj. plaćate svaki put kada netko klikne na vaš oglas. Njihova glavna prednost jest što se mogu vrlo dobro optimizirati i prilagoditi ciljanoj publici. Pomoću značajki koje vam omogućavaju vrlo usko i precizno ciljanje, možete doći do točno određene željene publike, i to na  temelju demografskih odrednica, lokacije, područja interesa, pa čak i ponašanja.

Facebook oglasi pomažu vam prenijeti poruku onim ljudima koji žele vaš proizvod ili uslugu, i za koje je najizglednije da će ih i kupiti, što je odlično za vaš budžet, stopu konverzije, te za povrat ulaganja.

testimonials

Što Drugi Kažu o Nama

Matej i njegova ekipa su radili na našoj webstranici. Proces je išao glatko, cijena izrade web stranice je bila i više nego povoljna, profesionalno odrađeno, a komunikacija je išla odlično. Hvala puno!

Steven J.

AZ Roofing Systems, USA

Matej i njegova ekipa su mi bili od ogromne pomoći pri reorganizaciji moje stranice. Ako tražite nekoga za izradu nove web stranice ili želite poboljšati svoju postojeću, Kala Presence je za vas!

Randy Patton

White Roofing Systems, USA

Uz ostale usluge, Kala Presesence nam je radila na izradi stranice. Kvalitetna izrada weba, mobile friendly, odličan responce web stranice te odlična čitljivost stranice. Sve moguće pohvale!

Kyle Patrick

South Shore Roofing, USA

S Kala Presence je bilo jako jednostavno raditi, a sama izrada i završetak mog sitea je odrađena jako brzo. Moram napomenuti da su odgovarali na sva moja pitanja, te mi olakšali uređivanje moje stranice. Hvala puno!!

Charlay Goodwin

August Roofing, USA

Koje su sve mogućnosti Facebook oglašavanja?

Facebook oglasi otvaraju vam potpuno nove mogućnosti i načine oglašavanja, jer imaju iznimno snažne, te neusporedive opcije ciljanja publike.

Neki od načina uključuju ciljanje s obzirom na demografiju, lokaciju, obrazovanje, posao, interes, ponašanje, pa čak i životne događaje, kao što su dobivanje djeteta ili preseljenja, a kombinacijom svih ili nekoliko od tih parametara, može se vrlo jasno i usko  definirati publika, te upravo njima prikazivati oglase, što u konačnici daje najbolje rezultate.

 Lokacija

Pomoću nje možete ciljati korisnike u točno određenoj državi, gradu, području, pa čak i po poštanskom broju

 Dob i spol

Ciljanje prema dobi i spolu radi se uglavnom na temelju postojećih klijenata. Na primjer, ako su većina vaših korisnika žene u dobi od 25-44 godine, tada je najbolje započeti kampanju ciljajući samo njih. Ako se to pokaže profitabilnim, može se proširiti ciljana publika

 Interes

Ciljanje prema interesu publike može biti vrlo moćna karakteristika Facebook oglasa. Odnosi se na informacije koje korisnici dodaju na svoj profil, kao što su stranice koje su „lajkali“, aplikacije koje koriste, te sve ostale informacije koje objavljuju na svojoj stranici

Ostali načini ciljanja publike uključuju:

 Jezik

 Razina obrazovanja

Osobne veze

Status veze (u vezi, single, oženjen/udana…)

Radno mjesto

Zaključak

Facebook oglašavanje jedan je od najboljih načina marketinga s iznimnim potencijalom za proširenje poslovanja, povećanje prometa na web stranici, broja klijenata, a time i profita. Uz redovno i profesionalno vođenje Facebook stranice, te dobro osmišljene Facebook oglase za ciljanu publiku izgradit ćete odnos sa svojom publikom, potaknuti ih na akciju i kupnju, te uvelike proširiti svoju vidljivost, kao i broj klijenata.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Kala Presence

 

Adresa

Borongajska cesta 80A,
Zagreb, 10000

Nazovite Nas

Radno Vrijeme

Ponedjeljak-Petak, 08:00-17:00

Način plaćanja

Sve glavne kreditne kartice te gotovina

 
 
Nazovite nas!
Pošaljite upit
Share This