+385958158171 info@kalapresence.hr

FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Targetiranje, testiranje i odlični rezultati

Izjave klijenata

Case Studies

Kontaktirajte nas

Jedna od vrhunskih usluga Kale Presence, internet marketing Zagreb, vaše najbolje agencije za digitalni marketing, jest upravo Facebook oglašavanje. Pomoću naše precizno i ciljano osmišljene Facebook marketing strategije, te uz naše profesionalno vođenje Facebook stranice za vašu tvrtku, imat ćete kvalitetan i vrijedan sadržaj, privući ćete ciljanu publiku, te izgraditi odnos sa svojim korisnicima i potencijalnim klijentima.

Facebook Oglašavanje Zagreb

Naše usluge oglašavanja na Facebooku i vođenja stranice osmišljene su kako bi vam pomogle iskoristiti puni potencijal Facebook marketinga. A najbolji dio je što se možete potpuno opustiti i prepustiti našem stručnom timu jer se brinemo o svakom aspektu i detalju Facebook marketinga kako vi ne biste morali.

Kada imate profesionalnu agenciju za vođenje vašeg Facebooka, možete se potpuno usredotočiti na druge aspekte svog poslovanja koji trebaju vašu pozornost. Za to vrijeme, naši će stručnjaci raditi na poboljšanju vaše stranice, generirat će veći promet te ostvariti vaše ciljeve.

R

Facebook Ads Oglasi

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu, s više od milijardu korisnika, što je čini jednom od najboljih platformi za oglašavanje različitih usluga i proizvoda.

R

Cijena Facebook oglasa

S obzirom na cijenu uloženog i dobijenog Facebook oglašavanje je jedan od najprofitabilnijih načina oglašavanja upravo zbog velikog broja potencijalnih korisnika.

R

Praćenje trendova u FB oglašavanju

Naše veliko iskustvo rada na najkonkurentnijem tržištu svijeta, onom Sjedinjenih Američkih Država su naša najveća prednost jer uspjeh na tom tržištu zahtjeva godine i godine testiranja kako bi se pronašla najbolja formula.

Glavni koraci Facebook oglašavanja

Neupitno je da je visoka kvaliteta najvažniji faktor dobre i učinkovite web stranice. No, što točno podrazumijeva kvalitetna Internet stranica i što točno čini web stranicu dobrom? Kala Presence ima odgovor, a to je upravo ono što naša usluga podrazumijeva:

KAKO MI TO RADIMO?

 1. Razvoj strategije

  Facebook marketing kampanju započinjemo pregledom i upoznavanjem s vašim poslovanjem, te na temelju dobivenih informacija kao i vaših poslovnih ciljeva, razvijamo idealnu strategiju i plan za postizanje ciljeva. To uključuje vrstu sadržaja kojeg ćemo objavljivati, metode privlačenja pratitelja, te načine povećanja angažiranosti na Facebooku.

 2. Stvaranje sadržaja za Facebook

  Nakon što odobrite strategije, naši Facebook stručnjaci počinju osmišljavati sadržaj. Sav sadržaj koji stvaramo je jedinstven, kreativan i odraz je vašeg brenda, a prije objavljivanja šaljemo ga vama na odobrenje.

 3. Facebook oglasi i širenje stranice

  Radimo na širenju vaše stranice, povećanju broja pratitelja, a prema dogovoru, u ovoj fazi također počinjemo koristiti uslugu Facebook oglasi (Facebook Ads), tj. oglašavanje na Facebooku koje se plaća. Osmišljavamo ciljane Facebook Ads kampanje koje donose najbolje rezultate uz minimalni trošak.

 4. Praćenje stranice

  Svakodnevno pratimo vašu Facebook stranicu, te odgovaramo na sve ostavljene komentare, poruke i recenzije. Na sve odgovaramo uglavnom u istom danu ili kroz 24 sata.

 5. Analize i izvješća

  Detaljno analiziramo napredak stranice i sve ključne mjerne podatke, te vam šaljemo redovna i detaljna mjesečna izvješća o rezultatima.

Kontaktirajte nas

Ako i vi želite otkriti sve mogućnosti Facebook oglašavanja i odvesti svoje poslovanje na novu razinu, Kala Presence vam je na usluzi. Kontaktirajte nas emailom, nazovite nas ili pošaljite upit putem online obrasca

Zašto je oglašavanje na Facebooku važno za vaše poslovanje?

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža, s najvećim brojem korisnika, te ima izvanredan potencijal za generiranje prometa, klijenata i prodaja. Vaši postojeći i potencijalni klijenti se nalaze na Facebooku, traže vas, pregledavaju vaše usluge, izmjenjuju mišljenja s ostalim korisnicima, procjenjuju vas i ocjenjuju.

Mnogi vaši kupci idu upravo na Facebook u potrazi za savjetom, slikama i recenzijama na temelju kojih vas pronalaze, i na temelju kojih odlučuju hoće li kupiti vaš proizvod/uslugu. Ažurirane Facebook stranice stoga su neophodne kada kupci traže nove proizvode ili usluge koje će zadovoljiti njihove potrebe.

Na Facebooku postoji oko 50 milijuna poslovnih stranica, stoga je redovno i profesionalno vođenje Facebook stranice neophodno kako biste se istaknuli i privukli pratitelje. Ako vaša Facebook stranica ima privlačan sadržaj, pozitivne ocjene, te potiče korisnike na angažman i komunikaciju, korisnici će pomisliti na vas kada budu spremni na kupnju, a ne na vaše konkurente.

Ocjenjeno 4.8/5 na temelju 83 recenzije klijenata Kala Presence Facebook Ads

Zašto odabrati Kalu Presence?

Potpuna usluga

Mi smo agencija za koja pruža potpunu i sveobuhvatnu uslugu. Od prvog dana suradnje, svi naši klijenti dobivaju potpunu pozornost i potporu. Svakodnevno pratimo vašu Facebook stranicu, prilagođavamo tehnike prema potražnji pratitelja i klijenata i pazimo da vaš brend uvijek ostavlja samo pozitivne dojmove i iskustva

Jedinstven Facebook sadržaj

Naši klijenti vole i cijene naše vođenje Facebook stranice jer im stvaramo jedinstven i kreativan sadržaj. Ne „recikliramo“ stare članke i objave, nego imamo tim vrsnih Facebook znalaca koji stvaraju potpuno novi sadržaj, prilagođen vašem poslovanju i vašoj publici, a sve u cilju ostvarenja dobiti

Stvarni rezultati – stvaran rast

Naše usluge usmjerene su isključivo ka rezultatima, a naši (a uvjereni smo i vaši) glavni i najvažniji ciljevi jesu povećanje prometa, veći broj klijenata i visoki povrat ulaganja. Svakako se obratite nama i povjerite zašto smo broj 1

Prilagođene i individualizirane strategije

Za svakog pojedinog klijenta razvijamo individualnu strategiju za oglašavanje, prilagođenu njegovim specifičnim potrebama i poslovnim ciljevima, te uvijek znate što i kako radimo

Što su Facebook oglasi?

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu, s više od milijardu korisnika, što je čini jednom od najboljih platformi za oglašavanje različitih usluga i proizvoda. U Hrvatskoj je aktivan oko 1,5 milijun korisnika do kojih možete doprijeti putem svojih Facebook stranica.

Oglašavanje na Facebooku ima mnogo različitih aspekata i tipova. Samo vođenje Facebook stranice, redovito objavljivanje sadržaja, komunikacija s korisnicima, tj. pratiteljima, angažiranje tih pratitelja te privlačenje novih, neki  su od vrlo važnih dijelova Facebook marketinga koji potiču promet na vašoj web stranici te podižu prodaju.

No u današnje vrijeme, samo vođenje i objavljivanje sadržaj nije dovoljno za značajan pomak u poslovanju i povećanu prodaju. A sam Facebook, poput mnogih drugih platformi, uvodi razne nove mogućnosti oglašavanja i promocije, od koji je trenutačno jedan od najboljih i najpopularnijih plaćeni Facebook oglas (Facebook Ads).

Plaćeni Facebook oglasi su oglasi koji se pojavljuju na Facebook stranicama, a funkcioniraju na pay-per-click principu, tj. plaćate svaki put kada netko klikne na vaš oglas. Njihova glavna prednost jest što se mogu vrlo dobro optimizirati i prilagoditi ciljanoj publici. Pomoću značajki koje vam omogućavaju vrlo usko i precizno ciljanje, možete doći do točno određene željene publike, i to na  temelju demografskih odrednica, lokacije, područja interesa, pa čak i ponašanja.

Facebook oglasi pomažu vam prenijeti poruku onim ljudima koji žele vaš proizvod ili uslugu, i za koje je najizglednije da će ih i kupiti, što je odlično za vaš budžet, stopu konverzije, te za povrat ulaganja.

Koje su sve mogućnosti Facebook oglašavanja?

Facebook oglasi otvaraju vam potpuno nove mogućnosti i načine oglašavanja, jer imaju iznimno snažne, te neusporedive opcije ciljanja publike.

Neki od načina uključuju ciljanje s obzirom na demografiju, lokaciju, obrazovanje, posao, interes, ponašanje, pa čak i životne događaje, kao što su dobivanje djeteta ili preseljenja, a kombinacijom svih ili nekoliko od tih parametara, može se vrlo jasno i usko  definirati publika, te upravo njima prikazivati oglase, što u konačnici daje najbolje rezultate.

MOGUĆNOSTI

 1. Lokacija

  Pomoću nje možete ciljati korisnike u točno određenoj državi, gradu, području, pa čak i po poštanskom broju

 2. Dob i spol

  Ciljanje prema dobi i spolu radi se uglavnom na temelju postojećih klijenata. Na primjer, ako su većina vaših korisnika žene u dobi od 25-44 godine, tada je najbolje započeti kampanju ciljajući samo njih. Ako se to pokaže profitabilnim, može se proširiti ciljana publika

 3. Interes

  Ciljanje prema interesu publike može biti vrlo moćna karakteristika Facebook oglasa. Odnosi se na informacije koje korisnici dodaju na svoj profil, kao što su stranice koje su „lajkali“, aplikacije koje koriste, te sve ostale informacije koje objavljuju na svojoj stranici

 4. Pisanje oglasa

  Posljednji korak postavljanja oglasa jest unos tekstualnog dijela tj. samog oglasa. Broj znakova je ograničen, stoga je važno biti precizan i sažet, te u jednoj rečenici kupcima predstaviti svoje najveće prednosti. Razmislite po čemu ste drugačiji, što imate za ponuditi, a vaša konkurencija nema, te budite jedinstveni i uvjerljivi.

 5. Ostali načini ciljanja publike uključuju:

  - Jezik
  - Razina obrazovanja
  - Osobne veze
  - Status veze (u vezi, single, oženjen/udana…)
  - Radno mjesto

Facebook oglašavanje Zagreb

Facebook oglašavanje jedan je od najboljih načina marketinga s iznimnim potencijalom za proširenje poslovanja, povećanje prometa na web stranici, broja klijenata, a time i profita. Uz redovno i profesionalno vođenje Facebook stranice, te dobro osmišljene Facebook oglase za ciljanu publiku izgradit ćete odnos sa svojom publikom, potaknuti ih na akciju i kupnju, te uvelike proširiti svoju vidljivost, kao i broj klijenata.

 • Facebook oglašavanje

 • Oglašavanje na Facebook

 • Facebook oglasi cijena

 • Facebook marketing

 • Facebook oglašavanje cijena

 • Facebook oglasi Zagreb

 • Facebook reklame

 • Facebook promocija

 • Facebook reklamiranje Zagreb

 • Facebook oglasi Hrvatska

 • Facebook Ads Zagreb

 • Oglašavanje preko Facebook

 • Facebook reklame Zagreb

 • Facebook marketing i oglašavanje

 • FB marketing

 • Plaćeni Facebook oglasi Zagreb

 • Reklame na Facebook Zagreb

 • Facebook Ads Zagreb

 • FB oglašavanje Zagreb

 • Facebook plaćeni oglasi

 • Facebook Ads agencija Zagreb

Pin It on Pinterest