TESTIRANE METODE

Iskoristite milijunski potencijal Facebooka

Facebook je najveća društvena mreža već dugi niz godina, a prednosti i mogućnosti koje donosi nebrojene su. Unatoč rastu popularnosti mnogih novih društvenih mreža, Facebook i dalje drži svoje visoko mjesto i kod starije i kod mlađe populacije.

Putem Facebooka možete dosegnuti oko 2 milijuna aktivnih korisnika u Hrvatskoj, te još više njih ako ciljate globalno tržište. Ali kako točno dosegnuti te korisnike? Kako među tim milijunima pronaći svog kupca i na pravi način doći do svoje ciljne publike?

Uz pomno kreirane strategije te precizno manevriranje svijetom Facebook oglašavanja i njegovog algoritma. Facebookov algoritam iznimno je složen, a uz to se i kontinuirano mijenja uz uvođenje raznih restrikcija i pravila, stoga je za konkretne rezultate potrebno stručno znanje, iskustvo i dobro poznavanje ovog kompleksnog svijeta.

A uz naš tim upravo to i dobivate. Od optimizacije i svakodnevnog praćenja, preciznog postavljanja Facebook pixela i ciljne publike do pisanja oglasa i izrade vizuala za njih, brinemo se za svaki aspekt koji je ključan za uspješno Facebook oglašavanje i rast Vašeg poslovanja.

“Facebook oglasi se vrte, ali klikova nema, kupaca nema, samo se budžet troši.”

“Agencija mi je preuzela Facebook oglašavanje ali već tjednima nema nikakvih rezultata niti upita za proizvode.”

Nemam nikakav uvid svoje Facebook oglase, što se uopće radi s njima i donose li zapravo rezultate koji su obećani.”

“Izvješća koje dobivam od agencije su ili potpuno nejasna ili ih dobivam s velikim zakašnjenjima.”

PRODAJA A NE SAMO LAJKOVI

Što Vam Kala Presence nudi?

Uz Kalu Presence i naše usluge Facebook marketinga dobivate iskusne stručnjake koji znaju ne samo kako dosegnuti Vašu ciljnu publiku, nego i tu publiku pretvoriti u Vaše kupce. Naš Facebook Ads tim u potpunosti je posvećen kreiranju ciljanih i jedinstvenih oglasa te uspješnih kampanja, kao i njihovom kontinuiranom praćenju i optimizaciji za još veće i bolje rezultate.

01

Dostavljanje mjerljivih rezultata

Naši Facebook stručnjaci u potpunosti su usmjereni na rast Vaše tvrtke i povećanje profita. Naš cilj nije samo generirati lajkove i povećati svijest o Vašem poslovanju, nego generirati i više upita za Vaš proizvod ili uslugu, te ostvariti osjetno veću prodaju. Pretvaramo lajkove u kupnje.

02

Provjerene metode oglašavanja na Facebooku

Kroz godine rada na našem, ali i na iznimno konkurentnim međunarodnim tržištima, testirali smo bezbroj metoda i strategija za učinkovito Facebook oglašavanje i pronašli one najbolje. Osim toga, sve strategije koje primjenjujemo na Vaše oglase, koristimo i za vlastito oglašavanje na Facebooku.

03

Razne lokacije prikazivanja Facebook oglasa

Tzv. placement ili lokacija je mjesto gdje će se Vaši Facebook oglasi prikazivati, a obuhvaća novosti (News Feed), stupac desno od novosti, video sadržaj, Instagram, Facebookovu aplikaciju Marketplace, Messengeru i web stranice izvan Facebooka (Audience Network). Naš Facebook marketing tim izabrat će mjesta koja će donijeti najbolje rezultate.

04

Facebook retargeting za još veći doseg

Naš Facebook marketing tim koristi sve dostupne funkcionalnosti ove društvene mreže kako bi Vaši Facebook oglasi dosegli još veći broj kupaca. Tako kroz Facebook retargeting i dynamic retargeting opcije Vaše oglase prikazujemo korisnicima koji su već posjetili Vašu stranicu ili oglašavamo specifičan proizvod kojeg su pregledavali na webu s ciljem još veće prodaje.

Kako Facebook oglašavanje i marketing pomažu Vašem poslovanju?

Brz i kontinuiran
rast

U odnosu na druge kanale za online oglašavanje, Facebook oglašavanje jedno je od najisplativijih jer dolazi uz niže cijene, a u rukama iskusnih stručnjaka donosi značajan profit. Facebook oglasi su dakle iznimno isplativi, a Vaš budžet je učinkovito i ciljano utrošen.
Velika prednost oglašavanja na Facebooku jest što Facebook oglasi funkcioniraju prema cost-per-click modelu (CPC), odnosno naplaćuju se prema kliku iz definiranog dnevnog ili ukupnog budžeta. Budžet određujete sami, a u skladu s njim mi određujemo najpogodniji tip kampanje i oglasa te Vam šaljemo detaljna, redovna izvješća o potrošnji i rezultatima.
Facebook omogućuje iznimno ciljane i detaljne opcije odabira publike prema lokacijskim, demografskim i bihevioralnim karakteristikama, kao i osobnim interesima, aktivnostima na Facebook profilu i drugim značajkama. A sve to nam omogućuje da Vaš oglas, odnosno Vaš proizvod ili uslugu dovedemo ispred idealnog kupca.
Putem Facebook oglasa, ali i putem Facebooka kao društvene mreže općenito, imate jedinstvenu priliku aktivno se uključiti u razgovor sa svojim korisnicima te sadašnjim i potencijalnim kupcima, izgraditi odnos s njima, potaknuti svoju ciljnu publiku na kupnju te izgraditi svijest o svom brandu. To će, naposljetku, ne samo osnažiti Vašu tvrtku i brand, nego i ojačati Vaš kredibilitet, povjerenje među kupcima, te rezultirati povećanom prodajom.

Canva

Facebook

Google Tag Manager

WhatConverts

Zapier

Instagram

Instagram

Kala Presence je obavljala uslugu upravljanja oglasima za našu Facebook kampanju. Obavljali su sve, uključujući pripremu oglasa. Cilj nam je bio popuniti sva mjesta na našoj poslovnoj akademiji. Trebalo nam je ukupno 12 osoba. Postigli su naš krajnji cilj: prodali smo sva mjesta i bili smo vrlo zadovoljni konačnim rezultatom. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s njima.

Inga Lalić direktorica Re-Forma grupe d.o.o.
Iskoristite sve prednosti Facebook oglašavanja i odvedite svoje poslovanje na posve novu razinu uz tim koji zna kako to postići.

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces Facebook oglašavanja

Analiza Facebook Ads računa

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

Hvala svim našim klijentima

Izazovni projekti obično su najzabavniji.

Naš je tim fleksibilan za rad u nizu tehnologija koje odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima. Stručni smo u više područja, te ćemo se lako prilagoditi Vašim potrebama.

Digitalna marketing agencija, polkinka dr toric, logo za Google oglase i content marketing.
Biraj elegantan HR logo na crnoj pozadini za svoju digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za Facebook oglase i content marketing.
Logo za pollikinka kavaternik, digitalnu marketinšku agenciju specijaliziranu za SEO i content marketing.
Logo krovnog pokrivača južne obale za agenciju za digitalni marketing.
Oryx rent a car logo za SEO i sadržajni marketing.
Logotip optimiziran za SEO za Roof Mentore osmišljen je kako bi privukao pozornost i angažirao potencijalne kupce na platformama društvenih medija poput Facebooka putem strateškog marketinga sadržaja.
Logotip za sjenila na crnoj pozadini, optimiziran za SEO.