VRHUNSKO ECOMMERCE ISKUSTVO

Trgovina prilagođena vašim kapacitetima i potrebama vaših kupaca

Ako se bavite online prodajom i vodite vlastitu eCommerce tvrtku, tada znate koliko je važno imati vrhunska eCommerce rješenja, tj. visoko funkcionalan, brz, učinkovit i user-friendly web shop, bez obzira je li vaš primarni fokus B2C ili B2B poslovanje. Vaši kupci očekuju jednostavnost korištenja, lako snalaženje na web shopu te brz i učinkovit proces kupnje – u svega nekoliko klikova. A vi očekujete da će vam vaš webshop glatko raditi od 0 do 24, te da će online prodaje kontinuirano rasti.

Možda pak tek ulazite u ovu vrstu posla pa tek trebate otvoriti, izgraditi i postaviti svoje online poslovanje i web shop. I u tom slučaju, bez sumnje očekujete sve gore navedeno. Očekujete da će vas vaša web trgovina vrlo dobro služiti i da će vam dati velik povrat uloženog, a dugoročno generirati i kontinuirani profit.

Tu u priču ulazi profesionalna izrada web shopa u Kali Presence, jer mi ispunjavamo sva vaša očekivanja. Bez obzira tražite li B2C ili B2B rješenja, trebate li manje ili veće web shopove, nadogradnju postojećeg ili izradu web shopa od nule, naš tim spreman je preuzeti i vrhunski odraditi vaš projekt.

Naš tim stručnjaka pobrinut će se da vaš web shop ima sve potrebne značajke, funkcionalnosti i integracije kako bi privukao ciljne kupce, potaknuo rast online prodaje te se u potpunosti prilagodio vašim potrebama i potrebama vaših kupaca.

Širim svoju online trgovinu pa mi treba bolje i učinkovitije rješenje. Trenutačna više ne zadovoljava moje poslovne potrebe.”

“Ne mogu samostalno uređivati svoj webshop niti dodavati sadržaj ili nove proizvode.”

“Cijena izrade web trgovine dogovorena s agencijom odjednom je porasla bez konkretnog objašnjenja zašto.”

“Tražim ponude za izradu custom web trgovine, a sve što sam dosad dobio su nekakva brza, template rješenja koja ne zadovoljavaju moje potrebe.”

NAPREDNA RJEŠENJA ZA WEB TRGOVINE.

Što sve izrada web shopa kod nas uključuje?

Izrada online trgovine u Kali Presence uključuje detaljnu analizu vaše potrebe te razradu plana i prilagođene strategije s obzirom na vaše ciljeve. Uz naš iskusan i stručan tim, s istančanim okom za detalje, možete očekivati web shop koji izgledati odlično, funkcionirati savršeno, te vam pomoći da dođete korak ispred konkurencije i ostvarite svoje poslovne ciljeve.
01

B2C – Internet trgovina za maloprodaju

Kada je u pitanju izrada web shopa za potrebe maloprodaje, odnosno usmjeren direktno na krajnje kupce, možete računati na veliku stručnost i iskustvo Kalinog tima. S obzirom na vaše specifične potrebe, ideje, kao i na vaš brand, kreirat ćemo web trgovinu vrhunskog dizajna i funkcionalnosti s velikim naglaskom na korisničko iskustvo. Povezat ćemo ga s vašim vanjskim sustavima dostavne službe, sigurnog plaćanja, sustavima upravljanja kupcima, skladištima i slično.

02

B2B – Internet trgovina za veleprodaju

Ako je vaša trgovina, tj. vaše poslovanje usmjereno na B2B kupce i veleprodaju, tada izrada web shopa zahtijeva nešto drugačiji pristup, a naš tim upoznat je sa svim potrebnim značajkama i funkcionalnostima koje ovakvi web shopovi trebaju sadržavati. Omogućit ćemo različite razine prijave bilo za vaše partnere ili za odjele unutar vaše tvrtke, prilagoditi prikaz cijena i proizvoda s obzirom na pojedinog partnera, integrirati sa svim potrebnim vanjskim sustavima, uključujući dostavne službe, dobavljače, centralna skladišta i sl.

03

WooCommerce i Shopify sustavi

Koristimo vrhunske platforme za izradu web shopova, poput WooCommerce i Shopify Plus platformi koje zadovoljavaju baš sve zahtjeve i potrebe modernog, profesionalnog i uspješnog web shopa. Odabir platforme ovisi o pojedinom web shopu, potrebama klijenta, te o željenoj veličini, posebnostima i funkcionalnostima web shopa. WooCommerce je, primjerice, vrlo fleksibilna platforma s nizom mogućnosti, dok je Shopify Plus osobito dobro prilagođen za potrebe većih web trgovina.

04

Integracija s ERP i CRM sustavima

Integracija internet trgovine s vašim poslovnim sustavom, tj. svim vanjskim sustavima koje koristite ključno je za uspjeh vaše internet trgovine te općenito za učinkovito online poslovanje. Naš tim će stoga povezati vašu web trgovinu s centralnim skladištem, ERP ili CRM sustavom kojeg imate, kako biste sve podatke i procese imali na jednom mjestu, te jednostavno pratili svoje kupce i na temelju podataka dodatno optimizirali svoje poslovanje.

PRILAGOĐENA RJEŠENJA, STVARNI REZULTATI.

Kako naša usluga izrade web shopa pomaže Vašem poslovanju?

Optimizirat ćemo korisničko iskustvo vašeg web shopa kako bi posjetitelji mogli brzo i jednostavno pronaći željeni proizvod i obaviti kupnju. Posebnu pažnju posvetit ćemo kategoriziranju proizvoda, izradi funkcionalnosti pretraživanja prema različitim postavkama i filterima, te jasnom naznačivanju cijena i karakteristika proizvoda.
Osim što su prilagođeni kupcima, naši web shopovi i vama omogućuju jednostavno upravljanje inventarom te prilagođavanje značajki proizvoda. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja, brzo i učinkovito možete ažurirati cijene, staviti proizvode na akciju, aktivirati promocije i popuste, omogućiti upis promo kodova i još mnogo toga.
Koje proizvode korisnici najviše pregledavaju, a koje dodaju u košaricu? Koliko korisnika napušta vaš shop bez kupnje, a koliko ih obavlja kupnju? Sve te podatke moći ćete pratiti kroz svoj novi web shop i na temelju njih optimizirati svoj proces online prodaje i proizvodni asortiman kako biste ostvarili još bolje rezultate.
Plaćanje je ključni trenutak u procesu online kupnje, a ponuđene opcije plaćanja – ili pak njihov nedostatak – mogu potaknuti posjetitelje da završe kupnju ili od nje odustanu. Pobrinut ćemo se da vašim kupcima omogućimo sigurno plaćanje i stavimo im na raspolaganje razne mogućnosti plaćanja poput kartičnog plaćanja, plaćanja internet bankarstvom, pouzećem i slično.
Profesionalno izrađen web shop preduvjet je za uspješnu promociju vašeg branda putem digitalnih kanala, kao i za pokretanje marketinških kampanja kojima možete znatno povećati prodaju proizvoda iz svog asortimana. Na raspolaganju su vam Google, Facebook i YouTube oglasi, kao i optimizacija za internetske tražilice.

Kala Presence je uspješno pokrenula naš web, značajno povećavši broj novih potencijalnih klijenata i kontakte s klijentima. Uz to, naša nova platforma dobila je izvrsne povratne informacije od poslovnih partnera i korisnika zbog svog profesionalnog izgleda.

Tomislav Živković direktor Dot.Bit-a

KAKO MI TO RADIMO?

Naš proces izrade web shopova

Analiza vaše potrebe

Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.

1/8

PROVJERENE TEHNOLOGIJE

Prilagođeni tržištu i potrebama suvremenih korisnika

Za izradu web trgovina koristimo inovativne moderne tehnologije kako bismo uvijek išli ukorak s promjenjivim tržištem i ponudili vam optimalna web shop rješenja.
i_shopify-28303c

Shopify

i_php-336791-01

PHP

Logomark

Laravel

WooCommerce

Cloud Platform

WordPress

ZATRAŽITE PONUDU

Izrada web shopa – cijena

Velik broj upita koje zaprimamo u vezi izrade web shopa odnosi se upravo na cijenu. Međutim, konačna cijena ovisi o nizu faktora koje prethodno moramo zajednički definirati. Neki od njih su vrsta web trgovine, kupnja domene i hostinga, vrsta tehnologije, dodatne komponente, održavanje shopa, API integracije, postavljanje servera i povezivanje skladišta.

Prvi korak u procesu definiranja cijene je razgovor ili poziv na kojem ćemo se upoznati s vašim poslovanjem te saslušati vaše ideje i želje. Nakon toga pripremit ćemo vam ponudu sa svim potrebnim informacijama, uključujući i cijenu.

Unaprijedite i vi svoje poslovanje vrhunskim, personaliziram web shopom. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu!