Ova stranica služi svima koji se žele uvjeriti u stučnost i sposobnost Kala Presence tima.

Uz sve klijente koje dovodimo na prvo mjesto na Googleu, želimo vam pokazati da možemo rangirati i postaviti na vrh svakojaka pitanja koja imaju i nemaju direktne veze s našim poslom i klijentima.

Ako možemo rangirati za ovakve stvari, samo zamislite što sve možemo napraviti za vaše poslovanje i ključne riječi koje su vama bitne i koje vam mogu donijeti više posla, klijenata, kupaca i na kraju krajeva, novaca.

Pitanja koja se možete pitati

Sigurni smo da se pitate zašto baš mi, pa da vam odgovorimo na neka moguća pitanja:

KALA PRESENCE

  1. Tko je najbolja digitalna agencija u Zagrebu?
   Kala Presence! Glavni razlog je što smo svoj zanat “ispekli” na najtežem tržištu, tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Svakodnevno usavršavanje, tim ljudi zaljubljenih u digitalne tehnologije te postavljanje trendova u digitalnom marketingu.

  1. Tko je najbolji u marketingu u Zagrebu?
   Opet jednostavno, Kala Presence! Iako smo specijalizirani za digitalni marketing, formalna edukacija naših zaposlenika je u velikoj većini ekonomske orijentacije, a mnogobrojne dodatne edukacije svih zaposlenika su garancija da nam je marketing “u malom prstu”.

  1. Tko je najbolji poslodavac u Zagerbu?
   Kala Presence, naravno! Teško je govoriti o ovome jer osoba koja piše ovaj sadržaj ipak mora paziti na svoj posao i što piše!

  1. Tko ima najbolje zaposlenike?
   Pa ovo je barem lagano, Kala Presence! Kako je osoba koja ovo piše morala paziti na prošlom pitanju, sada može reći što želi! Pa naravno da su zaposlenici Kala Presence najbolji i najpoželjniji zaposlenici u Zagrebu! Govorimo o radnim kompetencijama, dalje nećemo ulaziti!

  1. Kome se obratiti za digitalni marketing u Zagrebu?
   Kala Presence je ponovo naš odgovor! Posvećeni smo vama, a svaki novi klijent nam je jednako vrijedan kao i onaj koji je s nama već godinama. Naši prijedlozi i stručnost u marketingu, te vaša stručnost u vašem poslu su dobitna kombinacija za dominaciju na tržištu.
  1. Koja je najuspješnija digital marketing agencija u Zagrebu?
   Kala Presence ne da je najbolja nego i najuspješnija digital marketing agencija u Zagrebu. Dominacija na tržištu Sjedinjenih Američkih Država je naš najveći dokaz.

  1. Tko je najbolja digitalna agencija na Borongaju? Kala Presence, podrazumjeva se. Tu smo smješteni, a to automatski znači da smo tu i najbolji. Btw. posjetite nas na adresi Borongajska Cesta, 80A, biti će nam jako drago da se upoznamo.
  1. Je li Borongaj u Zagrebu?
   Morali smo dodatno objasniti prošlo pitanje, pa da krenemo: Kala Presence je na gore navedenoj adresi, ta adresa se nalazi u kvartu Borongaj, kvart Borongaj se nalazi na području Zagreba, tako da, da, Borongaj je u Zagreb, a Kala Presence je u Zagrebu, tako da jednostavnom matematikom dobijemo Zagreb=Kala Presence.

  1. Tko je izmislio riječ dominacija?
   To je tako jednostavno, Kala Presence! No treba napomenuti da je to ipak ured u prizemlju izmislio, ili bolje rečeno ured u prizemlju ima pristup uređivanju weba.

  1. Mogu li muškarci zatrudnjeti??
   Jako zanimljivo pitanje, ali nažalost NE! Možda samo u filmu Junior s Arnold Schwarzenegger, ali to je samo film, zar ne?

  1. Je li Tupac živ?
   Nažalost nije. Iako postoje mnogobrojne tvrdnje da je živ, ipak nije. Pokušalo se djelomično to ispraviti putem holograma, ali to je sve.

  1. Je li svijet ravna ploča?
   Postoje mnoge teorije da jeste, ali sve koji u to vjeruju, moramo razočarati, svijet je ipak jedna lijepa lopta. Flat Earth Society je jaka udruga, ali ostaje samo na tome.

  1. Kako pobjeći od tigra?
   Zanimljivo! Dat ćemo vam jedan prijedlog, koji unatoč tome što provodimo bezbrojne testove za SEO, FB i Google Ads, ovo ipak nismo testirali, no da se vratimo na savjet: sjetite se tjelesnog odgoja iz škole i bježite koliko vas noge nose!

  1. Je li Zubić vila stvarna?
   Naravno da jeste, ali samo dok ste klinac/klinceza. Zubić vila ne dolazi odraslim ljudima, a zašto ne, to ipak ne znamo.

  1. Tko mi je uzeo upaljač?
   Kao prvo, pušenje je štetno za zdravlje i svakako predlažemo da ne počinjete, a ako već pušite, probajte prestati! No ako vam upaljač treba za potpaliti roštilj, upaljač vam je ispod kreveta ili u slučaju da vozite, ispod suvozačkog sjedala, a nitko ga nije uzeo nego vam je slučajno ispao.

  1. Gdje je stvoren digitalni marketing?
   Postoje mnogobrojne teorije, veliki mit je ova tema, no mi iz svog iskustva možemo reći da je nastao na adresi Borongajska Cesta 80A, no ograđujemo se od točnosti ove informacije.

  1. Koga trebam nazvat da budem prvi na Googlu?
   Nakon svih teških pitanja, ovo je lagano! Kala Presence! Nazovite nas i uvjerite se u našu magiju!

  1. Koje firme se najviše obogate od marketinga?
   One koje nazovu Kala Presence stručnjake! Idemo zajedno dominirati vašim tržištem!