kalapresence.hr Monogram

Recenzije digitalnog marketinga Kale Presence na Clutchu

Vrijeme čitanja: 4 minute
Vodeća agencija za digitalni marketing specijalizirana za Google Ads i Facebook Ads za b2b tvrtke u Hrvatskoj.

Kala Presence pomaže tvrtkama dominirati tržištem iskorištavanjem punog potencijala svih dostupnih digitalnih kanala. Mi smo ​digitalna marketinška agencija​ koja nudi usluge web dizajna, SEO optimizacije, PPC oglašavanja, marketinga na društvenim mrežama, sadržajnog marketinga, i marketinškog savjetovanja, među ostalim.

Od 2014. godine surađujemo s malim i srednjim poduzećima iz raznih industrija te koristimo najnovije i provjerene strategije za postizanje brzih, mjerljivih i opipljivih rezultata. Naš cilj je uvijek biti na vrhu, a tamo dovesti i naše klijente, te uvijek težimo biti korak ispred konkurencije. Naše prilagođene digitalne strategije povećavaju promet, prihode i omogućuju rast poslovanja svim našim klijentima!

Na platformi Clutch dobili smo recenzije koje ističu stručnost naše digitalne marketinške agencije. Clutch je B2B platforma za korisničke recenzije sa sjedištem u Washingtonu na kojoj se ocjenjuju tvrtke na temelju njihove kvalitete rada, iskustva u industriji i recenzija klijenata.

Clutch je postao centralno mjesto za povezivanje malih, srednjih i velikih poduzeća s idealnim pružateljem usluga. Clutchovi analitičari obavljaju detaljne i sveobuhvatne razgovore s klijentima o kvaliteti njihove suradnje s tvrtkom registriranom na Clutchu.

Jedan takav razgovor obavljen je s jednim od naših zadovoljnih klijenata, Videntis Dental centrom. Angažirali su nas kako bismo im pomogli povećati online vidljivost, poboljšati pozicioniranje na Googleu i ojačati brand.

S klijentom smo blisko, učinkovito i uspješno surađivali tijekom cijelog procesa. Dali smo im do znanja da smo otvoreni za povratne informacije o radu, a i sami smo predlagali strategije za još učinkovitije marketinške kampanje. Testirali smo različite metode i pažljivo proučili rezultate kako bismo utvrdili koja od njih najbolje funkcionira.

Naše su kampanje bile uspješne, a rezultirale su povećanjem upita i dogovorenih pregleda. Povećala se i prepoznatljivost branda, a sve je više ljudi počelo otkrivati i upoznavati se s klijentovim dentalnim centrom.

Klijent je primijetio da su, za razliku od prethodne agencije, potencijalni klijenti i upiti koje smo prikupili, savršeni za njihovu industriju. Pohvalili su učinkovitost i strateško postavljanje naših kampanja što je rezultiralo većim povratom ulaganja.

Osim toga, klijent je pohvalio našu predanost projektu i usluge korisničke podrške: „Od samog početka tretirali su nas kao VIP klijente“, rekla je Marijana Kušan, administratorica i specijalistica za interni marketing u Videntisu.

Zbog uspješnosti našeg partnerstva, klijent nam je dao odlične ocjene (pet zvjezdica) prema svim mjerilima!

digital marketing agency top rated

Također smo dobili recenziju od druge agencije za digitalni marketing. Od 2015. pomažemo njihovu timu u SEO optimizaciji i drugim marketinškim kampanjama. S njima smo radili na unaprjeđenju performansa kako velikih tehnoloških tvrtki iz Silicijske doline tako i lokalnih pružatelja usluga.

Vrlo uspješno surađujemo, a klijent je pohvalio naše financijski učinkovite i isplative strategije. Također je pohvalio naše vještine upravljanja projektima i komunikacijske sposobnosti. Andrew Young, predsjednik tvrtke, bio je impresioniran našom „iskrenošću, povjerenjem, kvalitetom i transparentnošću“ i također nam dao odlične ocjene prema svim mjerilima!

digital marketing agency best

Uzbuđeni smo i što je Manifest prepoznao naše napore i imenovao nas jednom od najboljih tvrtki za digitalni marketing u Hrvatskoj za 2021. godinu!

Manifest je sestrinska web stranica Clutcha specijalizirana za poslovne vijesti te analizu i prikupljanje podataka iz industrije. Služi kao poslovni resurs za poduzetnike i poslovne menadžere putem kojeg se mogu povezati s agencijama idealnima za njihove potrebe. Čast nam je što nas smatraju jednim od najboljih u našoj industriji!

Zahvaljujemo Videntisu i Andrewu na iskrenim i detaljnim povratnim informacijama o našem radu i drago nam je što smo pozitivno utjecali na njihovo poslovanje. Njihove pozitivne recenzije potvrđuju naš trud i predanost klijentima.

Trebate li i vi pomoć u digitalnom marketingu? Kontaktirajte nas već danas i saznajte što možemo učiniti za vas i rast vašeg poslovanja!

O autorima

Mi smo digitalna agencija koju pokreće tim mladih, ali iskusnih stručnjaka. Zajedno smo rasli, širili se, gradili i nadograđivali svoje usluge, usavršavali se i, za svoje klijente – dominirali. Dominacija je riječ koja se provlači kroz cijelo naše poslovanje i kroz rad kojeg obavljamo za klijente, a na kraju krajeva, dominacija je ono što obećavamo i sebi i njima. Ali za nas to nije samo obična riječ, nešto što govorimo da zvučimo opasno. U Kali Presence je to poput lajtmotiva koji nam je u isto vrijeme pokretač i motivator, ali i krajnji cilj svakog projekta.

Naši radovi.  Istražite kolekciju projekata u kojima smo pomogli našim klijentima da postignu željene rezultate.

Pretplatite se na Newsletter.

Budite u toku s novostima.